keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Rakkaudesta hyvään elämään ♥

Roskapussin vienti eilen illalla roskikselle hieman venähti. Ei käynyt legendaarisesti ja en mennyt paikalliseen, vaan jäin ihastelemaan taivaalla roihuavia revontulia!
Niin kotipihalla kuin matkaillessakin kohtaa uusia jänniä juttuja ja hieman vanhojakin, jotka yllättävät kauneudellaan. Rakkaudesta hyvään elämään. Kiitollisuutta. Silmät auki ja aistit avoimina. Elämässä täytyy olla välillä rosoisuutta ja makuja. Mutta myös ne lempeän tyynet aallot, jotka keinuttavat meitä elämänaalloilla eteenpäin, niitä tarvitsemme myös aika ajoin. 

Eilen juttelin pitkän tovin puhelimessa ystäväni kanssa pohtien tulevaa muuttoani ja matkojani. Kuinka voimauttavaa on saada uusia ajatuksia ja näkökulmia. Mikä onni onkaan, että lähelläni on niin paljon upeita ihmisiä. Äitini innostui eilen illalla niin kesän lomamatkasta, että päätimme varata matkan heti tänään töiden jälkeen. Veljenikin tahtoo minut matkakaverikseen, en laita vastaan. Itse asiassa on mukavaa tehdä matkat molempien rakkaiden kanssa ennen kuin muutan kauemmaksi, emmekä näekään enää niin usein. Kaikella on tarkoituksensa.

Ystävättärelläni on maagisia voimia uskon suhteen, hän kylvää luottamusta. Luottamusta, paeta ei saa vaan ottaa asioista tiukasti kiinni.
On oltava tilanteen herra, ettei joudu aivan upposukkeluksiin.
Kaikkeen emme voi elämässämme kuitenkaan vaikuttaa emmekä kaikesta edes päättää, mutta niin moneen asiaan elämässämme kuitenkin voimme. Sinäkin kasvat ja etenet polullasi. Opimme uutta, mutta emme silti ole ikinä valmiita. Eikä tarvitse ollakaan, sillä kaikki me olemme aina vähän kesken. Kun huomaat, ettei tarvitse suorittaa ja voi olla oma itsensä, niin energiaa jää muuhunkin asioihin, elämä tuntuu kepeämmältä ja positiivisemmalta. Elämä on pehmoisen täydempää ja tasapainoisempaa. Uskalla elää juuri omannäköistä elämää, olet oman elämäsi mestari.

Viikon opetuksensanat: Ole nöyrä, älä koskaan aliarvioi toista ihmistä ja hänen kykyjään! Pieni ja viaton voi olla täynnä yllättäviä suunnitelmia ja sekoittaa pakkaa täysin. 
Bitch slap*

Tässä muutama kaunis ajatus päivääsi,












SHARE:

2 kommenttia

  1. Meilläkin katseltiin illalla vielä kymmenen aikaan välkehtiviä revontulia!! HArvinaisen kauniita :)

    VastaaPoista
  2. Revontulet olivat uskomattomia, en vaan saanut kovin hyvää kuvaa. Nuo viisaudet ovat kauniita <3 Pian runon voisin miehelleni lausahtaa. <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig