sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Panama City, osa III

Viimeisessä Panaman matkapostauksessa palataan Cityyn. Summa summarum, Panama oli aivan upea. Suosittelen Panamaa kaikille, jotka haluaa kokea, fiilismatkustaa ja nauttivat elämyksistä. Panama Cityssä kohtaat köyhyyttä ja rikkautta. Shokeeraavin tapaus oli, kun olimme syömässä ravintolan terassilla, niin eräs kulkuri tuli kerjäämään meiltä rahaa ja ruokaa.

Myös katukissojen kohtalo vie mielen apeaksi, mutta kaikkia ei voi pelastaa.
Matkasimme siis omatoimimatkalla Panama Cityyn ja Contadora Islandille, maksoimme 10 päivän lomasta hotelleineen ja lentoineen reilu 1000e. Kun varaa lennot ja hotellin ajoissa säästää rahaa huomattavat summat. Käyttörahaakaan ei kulunut niin paljoa kuin olin ajatellut ja toin dollareita mukanani kotiin.  Osa minusta jäi Panamaan ja sen ihastuttavalle saarelle. Ihanaa, että maailmassa on olemassa vielä noin ihastuttavia paikkoja. Olen matkaillut paljon elämäni aikana, mutta tämä kohde sykähdytti todella. Yhtenäkään päivänä ei satanut vettä vaan aurinko helli hipiäämme joka päivä vähintään +34 asteen lämmöllä.
Jos olet menossa Panama Cityyn, niin minulla on antaa sinulle luotettavan ja hyvän taksikuskin yhteystiedot.

Lähtisin Panamaan milloin tahansa uudelleen ja etenkin sen pienille saarille, helmisaarille. Yksi tarkoitus reissulle oli irrottautua ”hetkeksi” arjesta ja siinä voimme sanoa onnistuneemme erinomaisesti. Onni ja kiitollisuus upeista kokemuksista! Olemme miettineet jo kesän matkakohdetta, olemme kahden vaiheilla. Joko suuntaamme kauas itään tai Välimerelle. Saas nähdä mihin päädymme, minulle käy kumpikin vaihtoehto kunhan pääsee lomalla pois Suomesta, lämpöiseen ja kokemaan uusia seikkailuja.

Katselkaa kuvia ja kysykää jos teille tulvahti mieleenne kysyttävää :)


Taxi

Näkymää hotellin katolta ja allasalueelta.


















Tuoreesta ananaksesta tehty Pina Colada on makuelämys.



Albrook Mall - ostoskeskus, joka oli valtaisa. Niin valtaisa etten ole samankaltaisessa ostoskeskuksessa käynyt vielä kertaakaan.












Tällaisia reikiä oli teissä vähän väliä. Joillakin on ollut parempaa käyttöä kaivonkansille :D















 Saisiko olla sähköä? :D






Jos jostain ilmestyisi tililleni 2 miljoonaa, niin ostaisin Tyyneltävaltamereltä oman saaren.
Siihen pieni talo ja hyvät yhteydet Panama Cityyn.


 Trump Towerissa oli myynnissä taidetta, alkaen 5000e dollaria.



 Rikkaiden asuinalueeltaTrump Towerin vierestä. Tämä seutu muistuttu kovasti Miamin keskustaa.  Täällä turvatoimet olivat huippuluokkaa ja esimerkiksi yllä olevan kuvan kerrostalo sisältää yksityisasuntoja, joiden hinta liikkuu 2-5 miljoonassa ja neliöt 300-500 neliöön.

 Kävimme neljässä suuressa kauppakeskuksessa loman aikana viilentymässä. Esimerkiksi Hilfigerin tuotteet ovat todella edullisia Suomen hintoihin verrattuna. Tämä kauppakeskus Multicentro sijaitsee aivan Hard Rock-hotellin vieressä. 

Bamboo!




Panama Cityssä oli ulkoilma kuntoilulaitteita.





Tyynenvaltameren rannalta vanhaan kaupunkiin oli hieno ja hyvin hoidettu kävely/pyöräilytie.













Tähän kuvaan on hyvä päättää matkapostaus. Huomatkaa Finnairin maakuntalennolla Nikolai Lager- oluen ilmoitettu prosenttipitoisuus :D



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig