tiistai 17. helmikuuta 2015

Relaxing on Monday Evening ♥

Ihailin eilen illalla olkkaristamme pitkän tovin kauniin punertavaa Pielisen horisonttia. Talven helmihetkiä. Kun pysähtyy hetkeen ja hellittää, huomaa ympäristössään uskomattoman kauniita, mutta niin nopeasti katoavia hetkiä. Tämä hetki on ainoa käytössäni oleva hetki. Samalla mieli lepää ja unohtaa kaiken muun. Koti, se on ihana paikka.

Linnut laulavat jo ulkona koivun paljailla oksilla kevättä, odottaen kauniin vihreitä hiirenkorvalla olevia keväisiä lehdennuppuja. Joko teillä on kevätfiilis?
Olen kiitollinen siitä, että sain eilenkin kohdata ihmisiä, halata ja nauraa. Tänäkin aamuna valitsen onnellisuuden ja päätän, että päivästä tulee loistava. Vaikak koetan elää hetkessä, niin odotan jo ensi viikkoa. Silloin on ainakin neljä tapaamista, pitäkää peukkuja ja ne varpaatkin pystyssä ;) 

Viime vuosina olen oppinut, että joskus selviää vähemmälläkin stressaamisella. Asiat eivät järjesty stressaamalla, vaan uskon kovaan työntekoon, sydämen rohkeuteen ja rehellisyyteen. Siihen, että luotan ja uskon. Etsi sinäkin oma voimavarasi ja luottamuksesi kinoksen alta, älä stressaa. Olen oppinut luopumaan minulle tarpeettomista tavaroista, joita olen aikanaan hamstrannut. Ylimääräisen tavaran kuljettaminen mukana on stressaavaa. Onni ei saa olla sidoksissa tavaroihin ja niiden määrään. Ilman ylitsepursuavaa materiaa voi keskittyä kaikkein tärkeimpään, olennaiseen. Elämään ja sen pieniin ihaniin asioihin.

Materia ei saa  jarruttaa eloani ja henkistä kasvuani. Olen myynyt tavaraa kirppiksillä jo aika hyvän summan edestä. Pienistäkin summista kasvaa suuria. Toisen roska on toisen aarre. Eikä ole jäänyt ikävä yhtäkään vaatetta, kippoa tai kuppia. Myynti jatkuu, tällöin muuttaminenkin on paljon helpompaa, sisäinen kasvuni vaatii uudistumista. Minulle ei ole ollut vielä vaikeaa päättää, sitä mistä tavarasta haluan luopua. Jokainen tavara on yksilönsä, mutta tavara ei saa määrittää minua ihmisenä. Joskus tavaroista luopuminen vaatii kypsyttelyä,  mutta jos haluaa saavuttaa jotakin, niin yleensä on luovuttava jostain, että voi saada jotain uutta ja parempaa tilalle. 
Pidä kiinni tunteesta, mutta anna itsellesi ja prosessille aikaa. 
Kuvittele, miltä sinusta tuntuu, kun unelmasi on toteutunut. 
Uskalla tarttua mahdollisuuksiin, koska usein unelmiemme tiellä on vain pelkomme, joka jarruttaa unelmiemme saavuttamista.

Miksipä et alkaisi toteuttamaan unelmaasi jo tänään? Luota, uskoa ja kiitä.
Pikkuhiljaa huomaat saavuttaneesi unelmasi. Lopulta huomaat, kuinka paljon oletkaan kantanut mukanasi turhaa,näet itsesi ja elämäsi uudessa valossa. Uskalla tarttua uusiin juttuihin, harvoin ne ovat kuolemaksi. Olet niin paljon enemmän ja paljon onnellisempi, kun uskallat heittäytyä unelmasi vietäväksi tai luovut jostain sinulle turhasta. Olet tehnyt suurenmoisen matkan elämääsi, sisimpääsi. Kaikella on aikansa ja paikkansa. Vapaudutaan kaikesta menneestä ja turhasta roinasta. Huomataan ne tärkeimmät asiat.
Tavaraa saa kaupasta, mutta sisäistä hyvää oloa ja onnea et voi ostaa kaupan hyllyltä. 
Olet arvokas omana itsenäsi.
Juuri sinä, ihanainen  ♥















Onnenhippusia elämän kultaamaan maisemaan *


SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi että mitä Essojuttuja, pakko todeta. Hienoja! Aurinkoa viikkoosi Satu <3

    VastaaPoista
  2. Voi kun sitä osaisi olla stressaamatta. Aina tolkutan itselleni, ettei se mitään auta ressailla, aina sitä vaan ressaa. Meillä on muuten samanhenkinen kattokruunu. :) Iloista laskiaistiistaita!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig