keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Peak Performancen kevättakki*

Tilasin muutama viikko sitten Peak Performancen alennusmyynnistä kevättakin. Todella kevyt untuvainen takki. Alennustakin oli reippaasti, -50%. Takki on vaaleansininen, kamerakännykällä otettu kuva ei ole parhain mahdollinen.  Takki on päällä paljon kauniimpi ja erittäin istuva. Ostan yleensä merkkivaatteita alennusmyynneistä, koska usein merkkituotteilla on normaalihintaisena niin paljon hinnoissa ilmaa välissä. Ostaessani tuotteen pyrin siihen, ettei minun tarvitse ostaa esimerkiksi takkia enää muutamaan vuoteen, takki on juuri mieleinen, joka takaa käyttöasteen eli ostosta tulee oikeasti käytettyä. Edellinen monikäyttöinen vapaa-ajantakki on vuodelta 2008.

Peak Performancella on nyt hyvät alennukset, käy katsomassa klik, klak!

Aamulla kävin hikoilemassa salilla ennen töihin menoa ja illalla lähdin extempore ystävän kanssa kevyelle 10 km iltalenkille, aikaakaan ei kulunut kuin tunti ja oli meillä tunnelmavalaistuskin hiihdellessä, tähtitaivas. Ensi kerralla täytyy muistaa ottaa otsavalo mukaan. Suksi luisti kuin unelma, upea fiilis ja hengityselimet kiittävät raikkaasta säästä! Eilen nimittäin olin pökrätä töissä heikon sisäilman takia. Happi loppui ja huimasi, kävin lääkärissä. Huono olo jäi illalla hiihtoladulle.
¨
Mä oon kaikesta huolimatta niin fiiliksissä. Kuntoilusta tulee niin hyvä olo ja se, että välineet pelaavat. Hiihto on esimerkiksi täysin välineurheilua. Huonoilla välineillä et saa kuin itkupotkuraivarit. Unenlaatukin on parantunut, kun aivokäyrä vetää yleensä suoraa iltakymmeneltä.
Treenaaminen on parantanut elämänlaatuani.
Treenatessa tulee mietittyä elämää monelta eri kantilta, olen saanut treenatessa useita hyviä ideoita. 
Niin, ja enää 2,5 viikkoa, kun olen keskellä lämpöä.
On niin paljon hyvää odotettavissa.
Oli aikalailla hyvä tiistai, koska asiat voisivat olla huonomminkin. 
Muista kuunnella itseäsi ja tehdä asioita joista nautit, näin ympäristösikin voi paremmin.
Kiitollisuus.
Kerron teille lisää, kun aika on oikea ;)



Oletko sinä tehnyt jotain hyviä löytöjä tämän vuoden alennusmyynneistä?







¨
Koska sinä olet viimeksi laittanut sukset jalkaan? Vieläkö taito on tallella?



Pinterest

Hyvää oloa sinne ruutujen toiselle puolelle*


SHARE:

4 kommenttia

  1. Kaunis takki! Tykkään kanssa, että alesta on järkevin ostaa merkkikamppeet, mitä noista kannattaa maltaita maksaa :-)
    Voi kun pääsisi hiihtää! Itsellä ei just nyt suksia ole, mutta kävin eilen luistelemassa kengillä kun tytär on ni innostunut luistelussa, että joka ilta pitää päästä jäälle:-)
    Hyötysit varmasti suolahuoneesta jos joudut kestään huonoa sisäilmaa. Käy lukemassa jos kiinnostaa, postasin siitä.
    Ehkä onkin sinulle jo ennestään tuttua, en tiedä? Suosittelen lämpimästi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suolahuonetta olen kokeillut joskus ja hyväksi todennut. Nykyisessä kotikaupungissani sellaista ei enää ole, kuten ei monia muitakaan tärkeitä palveluita :/ Lähin on 70km päässä. Luisteleminen on kyllä myös kivaa, itse harrastin aikanaan retkiluistelua kun asuin eri kaupungissa. Täällä, kun ei ole sitä jääluistelurataakaan :D

      Poista
  2. Kaunis takki! Mä niin inhoan päällysvaatteiden ostoa. :P Hiihtänyt olen viimeksi 2000-luvun alussa, eli vois se haastavaa olla. :D Iloista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Tämän vuoden alennusmyynnit oli vähän pettymys. Onneksi edes pienelle tyttärelle löysin jotain kivaa. :) Minulla on vähän sama tapa, että ostan alesta laatua ja kestävää, jolla pärjään pidemmän aikaa. Vähemmän on enemmän -periaate on alkanut toimia myös vaatekaapin osalta. Aurinkoista päivää! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig