perjantai 20. helmikuuta 2015

♥ Love Is in the Air ♥

Tänään 20.2.2015.
7 vuotta yhdessä, 5 vuotta kihloissa. Ylä- ja alamäkiä. Naimisiin en ole menossa. Näin on hyvä. Aika on mennyt nopeasti ja muistan alkutaipaleemme kuin eilisen. Naimisiin meneminen  ei muuttaisi kohdallamme mitään. 

Uuvahdin taas jälleen eilen hapen puutteesta ja nukuin kahden tunnin päikkärit. Tää on nykyään jo enemmän pakko kuin rentoutumiskeino. Uskoin illalla enemmän irtokarkkien parantavaan voimaan kuin pitkän kävelylenkin voimaan. Illalla kävin lääkärissä, elimistö on finaalissa sisäilman takia. Viikon sairasloma. Elimistö tarttee nyt lepoa ja raikasta sisäilmaa.  Yritin kumminkin loppuun saakka, nyt aika pakkolevolle. Kaikella on rajansa, minulla se tuli eilen vastaan sisäilman kanssa. Harmittaa, koska pidän työstäni todella paljon, mutta en voi mitään sisäilmaongelmalle. En ole ainut joka oireilee, laiha lohtu, kun opettajat ja oppilaat oireilevat.

Sitä jää helposti jumiin huonoihin asioihin ja hyvät jutut kuitataan vaan ohimennen. Haluan nähdä asioista kuitenkin valoisat puolet. Tälläkin sisäilma hommalla on tarkoituksensa, se etten jää paikalleni vaan menen kohti uutta. Keskityn siihen, mitä haluan ja teen lujasti töitä etten edes ajattele negativiisia asioita.
Maailmassa on niin paljon hyvää ja niin kauan kun on elämää, on oltava unelmia ja uskoa. Luottamusta ja kiitollisuutta.

Tänä viikonloppuna on luvassa kaikkea kivaa,
*ystävän tapaaminen
*herkkuillallisen tekeminen 
*pitkät päikkärit
*matkalaukun pakkaamista ja kesävaatteiden valitsemista matkalle mukaan
* ulkoilua
ja
*Helsinkiin matkaaminen pariksi päiväksi kera oman rakkaan



Kuva

Sydämen lämpöistä viikonloppua!


SHARE:

4 kommenttia

  1. Onnea Teille ☆
    Kurjaa tuo sisätila ongelma :( Lasteni entisessä koulussa, jossa ystäväni on opettajana, on ongelmia. Hän menetti äänensä ja kun musiikin opettaja vielä on, niin ihan kauheaahan se on. Tyttäreni koulussakin on sisätila ongelmia, hänkin on opettaja.
    Ihania juttuja sinulle tulossa. Mulla oli eilen joku ihme syöpöttelypäivä, tuntu, ettei mikään riitä mitä syöt. Onneksi kaapit on melkein tyhjillään, keittiöremontti kun ollaan tekemässä. Kuitenkin aamu paino (piti käydä, vaikka vain ma aamuna yleensä käyn punnituksessa) oli reippaasti alle maanantain punnituksessa. Ilmeisesti elimistö tarvitsee aineenvaihdunta "kiihdytyksen" välillä. Tänään pidän liikunnasta väliin, kun joka päivä tulee tehtyä jumpat ja lenkki. Otan auton ja käyn asioilla, niin liukasta kinkku on , että antaa kävelyn olla. Teen kuitenkin 10 min pienen jumpat päivän aluksi.
    Ihanaa viikonloppua! Toivottavasti olosi parantuu pian, kun saat levätä ja olla puhtaassa ilmassa.
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea! Aika pitkä aika yhdessä jo:)
    Kamalaa tuo sisäilma-asia. Eikö siihen ole luvassa mitään parannusta?
    Meidän lasten koulu on myös ongelmainen sisäilman suhteen, korjauksia tehty kuitenkin. Vielä jonkin aikaa pitää siinä käydä koulua kunnes tänne valmistuu uusi koulu. Sen rakentamisesta ollaan täällä porukalla vanhemmat, opettajat ja oppilaat taisteltu, ja vihdoin kaupunki myöntyi onneksi!

    Hienoa että sinulla on niin paljon noita ilonaiheita elämässä.
    Nyt lepäät sitten <3

    VastaaPoista
  3. Onnea teille <3
    Ja tosiaan harmillinen juttu tuo sisäilman laatu, toivottavasti siihen saatte pikaisen parannuksen!
    Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig