sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Perfect Home-sisustuskutsut

Eilen illalla kotiini saapui ihania ihmisiä, kauniita sisustustavaroita, pientä purtavaa kera lämpöisen kupposen ja vietimme kiireetöntä aikaa, mukavaa yhdessä oloa. Pidin viime keväänä Perfect Home-sisustuskutsut ja eilen illalla olikin samanlaisten kutsujen vuoro. Esittelijänä toimi Sari Juntunen. Hänellä oli mukanaan niin valtavasti kaikenlaisia kauniita sisustustavaroita. Perfect Home-kutsuilla on aina hyviä tarjouksia sisustustuotteista ja näin pikkujoulukauden aikaan Sarilla oli myös mukanaan pieniä ja edullisia pikkujoululahjoja. 

Ajattelin sulostuttaa sunnuntaita muutamalla tunnelmallisella sisustuskutsu kuvalla.Tarjoilin teetä, mehua, ruohosipuli-texmexmuffinsseja, banaanikakkua ja juustoja kera valkoviini-päärynähillon ja pipareiden.
Tilasin tällä kertaa vain tarpeellisen ledikynttilän. Kynttilä on väriltään valkoinen, 18cm ja se näyttää oikealta kynttilältä, koska siinä on kauniisti lepattava tekoliekki. Tällaiset hyvänmielen kutsut piristävät kummasti tällaista kaamosaikaa. Täällä on satanut lunta ja olenkin saanut kaivaa jo vaatehuoneen perukoilta toppatakin. Riekerin kengätkin pääsivät jo kokeiluun. Ne ovat niin ihanat, koska niissä on vettähylkivä pinta ja ne vaan ovat niin hyvät jalassa. Ostin viime talvena Hilfigeriltä toppatakin, joka nyt on juuri sopivan kokoinen. Ensi viikolla sään pitäisi muuttua ja luvassa onkin plus asteita. Kummallinen talvi.
Sisustaminen se on ihanaa puuhaa, kun ei tee siitä itselleen stressiä. Puuttuvat palaset löytyvät ajallaan kodin sisustukseenkin.

Perfect Homen kuvastoon pääset tästä linkistä.













Mitäs tykkäätte tästä valopallosta?













Suloista sunnuntaita blogiystävät!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Oi miten paljon kaikkea kaunista sisustusjuttua! <3

    VastaaPoista
  2. Ihan äskettäin hypistelin Perfect Home-kuvastoa, ja tosi kivoja sisustuselementtejä oli siellä. Vähän jo harkitsin kutsujen järjestämistä. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kauniita sisustusjuttuja, itsekkin olen kerran pitänyt samaiset kutsut. Seuraavaksi pidän Zelected by houzen kutsut. Olen kerran ollut ystävän luona noilla kutsuilla, ja monta tuotetta jäi silloinkin mieleen. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig