torstai 27. maaliskuuta 2014

Nicolas Vahé

Koska olen innokas leipuri, niin tilasin jokin aika sitten Nicolas Vahen suklaa ja pistaasi pikkuleipäaineiset, pahvisia tähti-muffinikuppeja ja ihania paperipillejä.Tanskalaisen gourmet-elintarvikkeiden ja trendikkäiden keittiötarvikkeiden tuotemerkin takana on Nicolas Vahé niminen, ranskalaista syntyperää oleva keittiömestari. Nicolas on tehnyt uraa mm. ranskalaisessa 3 Michelin-tähden Pic Valence ravintolassa sekä suklaantekijänä Daniel Giraud Valencella. 
En ole kerinnyt kommentoimaan blogejanne, koska olen ollut kipeänä. Mutta loppuviikosta aion tarttua koneeseen ja viettää muutaman mukavan hetken ihanien blogienne parissa.



Nicolas Vahélla on ihania herkkuja, joita saa ostettua useista sisustusputiikeista. Piparjuuren makuiset sipsit ovat maistamisen arvoisia.



Bongasin paikallisesta marketista Pommacin uutta Rosé-makua.
Pommac Rosé saa rosé-viinien tapaan makunsa punaisista marjoista. Siinä maistuvat herukka ja karpalo. Juhlavuutta tuo ripaus shampanja-aromia.

Laadukas juhlajuoma sopii sellaisenaan alkoholittomaksi maljaksi kevään juhliin tai vaikka juhlaboolin osaksi. Kevään väri on rosé!



Olokin on hieman parempi. Yrjö jätti tämän osoitteen, eipä jäänyt ikävä! Jenni Vartiainen laulaa, että suru on kunniavieras. Mutta yrjö ei todellakaan ole sellainen :D Nyt odotellaan Tarmon saapumista. Loppuviikosta olisi vielä niin paljon tehtävää. Sarvikuono- nenäkannu ja mehukeitto ovat tällä hetkellä ehdottomasti parhaat kaverini! Tänään onkin vuorossa poskiontelopunkteeraus, jeejee, NOT!

Ulkona olisi niin kaunis kevätsää linnunlauluineen.


Leppoisin ajatuksin,

SHARE:

4 kommenttia

  1. Voimia punkteeraukseen ja paranemista!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä!

    Tuota Pommacia on pakko päästä maistamaan. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana on tuo kuppikakkumix. Mäkin olen yrittänyt bongata tuota uutta Pomacia, mutta ei ole osunut kohdallee.

    VastaaPoista
  4. Herkullisen värinen ainakin tuo uusi pommac, varmaan myös hyvänmakuinen! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig