perjantai 11. lokakuuta 2013

Pientä ja kaunista!

Täällä on ollut kovin sateista. Tällaisina päivinä tuntuu, että haluaisi nukkua talviunta ja herätä vasta kevätauringon paisteeseen. Mutta vielä tulee kevät ja aika, jolloin elämä on helpompaa. Huomaan, että vaadin itseltäni välillä liikaa, minun tulisi oppia olemaan itselleni hellempi. Toivottavasti loman sylissä on hyvä olla ja annan ajatustenkin hiukan levätä. Lomalla ajattelin pitää lasitetun parvekkeemme talvikauden avajaiset. Kesälookki on muuttunut syyslookkiin, ja sitähän täytyy hieman juhlistaa. Minulla on syksyisin pesänrakennus vimma, vien kesän pois ja toivotan syksyn tervetulleeksi. Syyskukkasia , myrskylyhtyihin kynttilöitä, hyvä asento parvekkeen rottinkituolissa, kuppi kuumaa ja huovan alle. Sieltä on mukava ihastella kuulasta kuutamoa ja tähtitaivasta.


"Everyone must take time to sit and watch the leaves turn."
                              
- Elisabeth Lawrence -


Olen tilannut LivBoxia tammikuusta lähtien ja aina sieltä on löytynyt sellaisia tuotteita, joihin tykästyn niin paljon, että ostan niitä myös kaupasta. Lokakuun LivBox sisälsi minulle entuudestaan tuntemattomia tuotteita. Toki olen käyttänyt Trindin lakkoja, mutta tämä kynnenvahvistaja oli minulle uusi tuttavuus. Kauneudesta voi nauttia ihollaan, silmillään ja korvillaan.


Lokakuun LivBox sisälsi ihonhoitotuotteita. Joista suosikikseni valikoitui Louis Widmerin kuorintavoide. Iho tuntui todella puhtaalta kuorinnan jälkeen.



LivBoxista saat enemmän tietoa tästä ja voit tilata oman boxisi samaisesta linkistä.



Born to Bion suihkugeeli on mangon tuoksuinen ja suihkugeeli myös vaahtoutuu helposti.
 

Espritin tuoksua en ole vielä kokeillut mutta Marc Jacobsin tuoksu on aivan ihana!


BC:n hoitoöljy lupaa, että sitä käyttämällä hiusväri säilyy pidempään. Täytynee kokeilla.


Tämä oli lokakuun paketin ehdoton hittituote, suosittelen!
 

Tänään alkaa syysloma. Tuntuu hieman oudolta jäädä lomalle, koska vastahan syyslukukausi alkoi ja nyt onkin jo loman aika. Toki loma tulee tarpeeseen, mutta mielelläni teen töitäkin.


Illalla ajattelin tehdä jotain hyvää ruokaa, nautin pikarillisen sihijuomaa ja koetan sysätä maalliset murheet hetkeksi sivuun. Ihmiselo on ihmeellistä, aina on jotain murhetta. Jos hieman hengähtää ja antaa itselleen luvan nauttia hyvänolontunteesta, niin heti iskee murheen kirves rintaan. Kuiskasin illalla pienen pyynnön taivaalle, ehkä se kuultiin ehkä ei. Lomalla aion ainakin nukkua, kuljestella kotona pyjamassa pitkään päivällä, ulkoilla, leipoa, lukea kirjoja, tavata ystäviä ja tehdä asioita, joista oikeasti nautin. Olen myös ajatellut käväistä Helsingissä (ehkä Tallinnassakin), mutta vielä en ole päättänyt tarkkaa suunnitelmaa. Lomaoloa!


Kaikille lomansa aloittaville rentouttavia hetkiä sekä viikonlopun viettäjille mukavaa viikonloppua!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Kauniista syyskuvia! Syksy saa joskus ajoittain alakuloiseksi, mutta kyllä se on kaunista aikaa.

    Täällä vietetään harvinaista pitkää viikonloppua, päivän ohjelmana nauttia vain olemisesta :)

    VastaaPoista
  2. Tuo LivBox onkin minulle entuudestaan tuntematon juttu. Tuntuu mielenkiintoiselta. Onko sinulla tuosta minkälaisia kokemuksia? OIkeastaan kiinnostaisi tilata....
    Mukavaa lomaa sinulle. Täällä voin kanssa todeta jääneeni lomalle :) - joskin auringon paisteessa :)
    "Jätkäkin" ihan kuin tuijottelisi hienosti onnistunutta Pielisentien remppaa. Pitkään kesti, mutta hyvä tuli.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa lomaa! Mulla on lomaa vain to ja pe ensi viikolla (tytöillä ei ole sen enempää syyslomaa). Ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig