keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ensilumen tuomat terveiset!

Hiphei, se on jo keskiviikko! Syysloma on puolessa välissä. Täällä satoi viime yönä räntää joka vaikutti enemmänkin ensilumelta, hurjaa! Onneksi minulla ei ole enää pitkää työmatkaa, joka täytyy taittaa autoillen. Talvi on nyt pienempi paha, kun työmatka taittuu kävellen :) Minulla on ollut aika kiireinen alkuloma mutta kiirettä on ollut kuitenkin sopivalla tavalla. Tänään saan muutaman ihanan vieraan, joten eilen iltana leivoin urakalla. Leipomisurakka jatkuu myös tänään, koska loppuviikosta mieheni liikkeellä järjestetään kahvitukset ja ajattelin leipoa kesällä poimimistani marjoista kääretorttua. Olen kierrättänyt viime viikkoina kaiken minulle turhan pois. Sisustuksessakin pyrin varsin selkeään linjaukseen ja tavaranpaljous alkaa ahdistamaan. Nyt  selkeys ja järjestelmällisyys täytyy saada ulottumaan myös kaappien ulkopuolelle. Kokonaisvaltaisesti koko elämään. Siinä onkin tavoitetta yhden elämän ajalle.



Ajattelin kertoa teille hieman Buzzadorina olemisesta. Buzzadorina voit päästä kokeilemaan uusia tuotteita ilmaiseksi heti ensimmäisten joukossa. Lokakuussa Buzzattavana on Airwickin Black Edition väriä vaihtavat tuoksukynttilät, joiden tuoksuina ovat omena-kaneli ja mustaherukka-viikuna. Tuo jälkimmäinen tuoksu on eniten omaan mieleeni. Mikä olisikaan kynttilänvaloa tunnelmallisempaa. Joihinkin tilanteisiin kynttilät tuovat juhlantuntua ja tunnelmaa. Pimeyden valaiseminen kynttilöiden avulla on jo roomalaisaikojen perua. Airwickin Black Editionin eteeriset öljyt levittävät ihanaa tuoksua kaikkialle kotiin luoden tunnelmaa. Nämä kynttilät ovat aivan huippu kauniita, koska ne vaihtavat väriä ja paloaikaakin on noin 30 tuntia. Lyhtyjä on saatavana eri kuvioisina ja se on eteerisiä öljyjä sisältävä vahakynttilä. Hintaa kynttilällä on noin 7 euroa.

Buzzadoriksi voit rekisteröityä tästä linkistä. #buzzador

Ajattelin tänään hieman testailla näitä kynttilöitä vieraillani, joten saan siten paljon kattavamman mielipiteen tuotteista. Kun pääset buzzaamaan tuotteita, niin saat tarkat ohjeet siitä kuinka sinun tulee toimia.



Airwickin Black Edition kynttilöitä myy ainakin Cittarit.


Olen nauttinut syyslomalla lukuhetkistä, lukunurkkauksessa. Lukiessani kirjaa keskityn vain ja ainoastaan siihen ja pääsen aivan omaan maailmaani. Mieheni harrastaa monesti yksinpuhelua, kun luen kirjaa. Suljen ympäröivän maailman täysin ympäriltäni.



Kävin toissapäivänä ystävättäreni ja hänen ihana poikansa kanssa markkinoilla. En ole käynyt markkinoilla vuosiin ja nyt ajattelin käydä pitkästä aikaa, kun kerrankin oli tarjolla hyvää seuraa. Ystävätttäreni poika ei ollut koskaan aiemmin käynyt markkinoilla vaikka Etelä-Suomessa torikulttuuri onkin vilkasta mutta maalaismarkkinat ovat aivan jotain muuta. Lapsena kävimme äitini kanssa useinkin markkinoilla, ostimme piirustuspaperia, karkkia ja mattoja. Markkinakulttuuri on muuttunut paljon vuosien aikana ja nostan todellakin hattua kaikille niille, jotka ansaitsevat elantonsa markkinoita kiertäen.



Milloin viimeksi olet käynyt markkinoilla?




Seitsemän vuotta sitten syyslomalla matkasin veljeni kanssa Sveitsiin, Zûrichiin. Lentolakko pamahti tulla päivää ennen kotiin paluutamme. Siinä sitten soiteltiin Finnairille ja panikoitiin kotiinpääsyämme. Finnair korvasi lopulta aika huiman puhelinlaskun, joka muodostui heille soittamisesta. Onneksi tuli aikanaan opiskeltua saksaa, kun virkailija ei ollut innokas englannin puhuja. Päästiin lopulta monen mutkan kautta onnellisesti ja vielä hieman etuajassa Suomeen. 


Kävin Sistustus Motinissa ostoksilla. Keräilen apteekin vanhoja pulloja ja nyt mukaani tarttui tällainen pieni pullo, joka koristaa tällä hetkellä keittiötämme. Hakusessani on edelleen kaksi suurta apteekin vanhaa ja ruskeaa pulloa. Tästä  pääset postaukseen, jossa esittelin Sisustus Motinia.


Olen tulossa loppuviikosta Helsinkiin, joten jos sinulla on myytävänä näitä vanhoja pulloja, niin ostan niitä hyvin mielelläni :)



Voi hyvin sinäkin siellä♥


SHARE:

2 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig