torstai 19. syyskuuta 2013

Tyyliä!


Tyyli se on moninainen käsite, jokaisella on omansa ja kaikki tyylit eivät sovi kaikille. On hienoa, että on olemassa tyylejä ja tyylit myös muuttuvat ollessamme eri ikäisiä. Eilen luukusta tipahti uusi Costume-lehti ja tulin siihen tulokseen, etten jatka enää lehden tilaamista. Suurin osa lehdestä on mainoksia ja jutut eivät vaan ole niin kiinnostavia. Bongasin lehdestä jutun Sini Sabotagesta, erikoinen tyyli. Sopii hyvin esiintyvälle artistille, mutta näin maallikon silmiin tyyli särähtää. Olen esteetikko, jonka kiinnostuksen kohteena ovat kauniit ja tyylikkäät vaatteet, sirot asusteet ja persoonalliset kokonaisuudet. 


Eilen illalla etsin kirppiskamoja ja löysin vaatehuoneesta kymmenen vuotta vanhan Marimekon Unikko-takin. Takkia en aio myydä, koska koskaan ei voi tietää milloin haluaisin taas pitää sitä, Marimekon vaatteet kun ovat kauniita retronakin :) Olen aina ollut uskollinen Marimekon tyylisuuntaukselle. Toki kaikki tuonkaan brändin vaatteet eivät ole kauniita, ainakaan omiin silmiini. Mutta Marimekon vaatteet ovat laadukkaita ja niitä ei ole jokaisella, ainakaan paikkakunnalla jossa itse asun.


Odottelen ystävätärtäni kylään, herkuttelemme kaura-omenapaistoksella ja suuntaamme lounaalle ravintolaan. Ruuassakin kattaus on jo puoliruokaa ja tyylikkäästi aseteltu annos tekee ruuasta entistä herkullisempaa.


Sain lehden tilaajalahjana iltalaukun, joka ei oikein mielestäni ole iltalaukun näköinen vaan se tulee toimittamaan penaalin virkaa. Tyyliä vai ei?


Sain kesällä lehden tilaajalahjaksi alla olevan Minna Parikan suunnitteleman käsilaukun. Tässä on jo tyyliä ja söpöyttä. Tilaajalahjakin voi olla kaunis :)


 Huomenna paljastankin teille mitä tuli hankittua jokin aika sitten Vuittonilta...osaatteko arvata? Olen jo saanut hyviä arvauksia :)


Leppoisaa torstai-iltaa!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Nämä tyyliasiat ovatkin tosi mielenkiintoisia. Marimekkokuosit ovat aika usein tosi kivoja.

    VastaaPoista
  2. Tuo Parikan laukku vasta suloinen onkin, ihana.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig