torstai 26. syyskuuta 2013

Pieniä nautintoja!


Eilen aamulla satoi räntää. Aikalailla talvista. Pelottavaa. Vaikka tietää, että talvi tulee joka vuosi, niin aina se tuntuu yhtä ankealta. Eilen illalla teki mieli jotain makeaa ja koska olen karkkilakossa niin tein persikkavaahtoa ja päälle murustelin Digestive-keksin murusia. Todella hyvää ja korvasi hyvin karkin.Pieniä nautinnon hetkiä täytyy olla silloin tällöin. Ne tekevät arjestakin juhlaa. Minulla on tänään luvassa leivontatalkoot, koska huomenna kaupungissamme on Hämäränkaupan ilta, jolloin yritykset ovat auki klo 20 ja 21 saakka. Leivon mieheni yritykselle muutaman pellillisen omenapiirakka, tervetuloa!



Persikkavaahto

Rahkaa
Kermavaahtoa
Makeutusainetta
Hunajaa
Persikanpalasia

Vaahdota kerma kevyesti ja sekoita muihin ainesosiin, hyvää :)



Oletteko lukeneet Ranskattaret eivät liho- kirjan? Kiinnostava opus. Pääperiaatteena on, että kaikkea saa syödä, kunhan annoskoot ovat maltillisia. Viiniäkin saa juoda joka ilta. Tärkeää on, että on hyvä ryhti, nätit vaatteet ja itsetunto kuosissa, on aito ranskatar. Ou oui.



Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tulee tiettyjä rutiineja ja kaipaan vähemmän pakollisia menoja. Melkein ahdistun, jos joka päivä pitäisi lähteä jonnekin kissanristiäisiin vielä töiden jälkeen. Mulla ei ole mitään muuta kalenteria kuin opettajan päiväkirjakalenteri. Joinain päivinä jätän kellonkin kotiin, liiallinen elämän aikatauluttaminen on stressaavaa. Mutta sopiva kiireisyys on vain hyvästä ja mieluusti teen silloin tällöin hieman extratöitä, koska sitä "ylimääräistä" rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Laskeskelin myös, että syyslomaan on enää reilu 2 viikkoa. Syyslukukausi on mennyt todella nopeasti :)


Tällä viikolla on ollut kisu -aiheisia postauksia. Ja tässä hieman lisää!


Maija on aikamoinen vilperi, kerkiää joka paikkaan sekunnissa. Mutta on mitä suloisen pikkutyttö. Hän tykkää nukkua sylissä tai ainakin niin, että on lähellä. Suloista.


Näinkin voi käydä :D


Kisut tulevat suht hyvin juttuun, mutta stressiä on ilmassa. Emme ole tehneet vielä lopullista päätöstä, mutta tämä päivä ja huominen näyttävät  sen palautuuko Maija kasvattajalleen vai ei. En halua, että kumpainenkaan stressaa ja kisullamme oli vasta viime kuulla paha virtsatieinfektio johtuen muuttostressistä. Maija löytää varmasti hyvän kodin, jos me emme pysty tarjoamaan hänelle kotia. Maija on oksennellut kahtena päivänä peräkkäin ja meidänkin kisu on oireillut. On eläinrääkkäystä katsoa tällaista menoa pidempään. Kokeilu on sovittu perjantaihin saakka. Jotkut kisut tykkäävät mieluummin olla ainokaisia kun taas toiset kaipaavat kamua rinnalleen.


Kuinkas teidän viikkonne on sujunut?



Näihin ajatuksiin- rauhallisiin, marjateen ja korvapuustin tuoksuun,
toivottelen Sinulle syksyistä torstaita!
 
 


SHARE:

4 kommenttia

  1. Voi tuota Maijaa! <3 Mikä itse suloisuus hän onkaan! Toivottavasti voisi jäädä teille! :-) Olisi ihana juttu! :-)

    Mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
  2. Molemmat kisut tosi iiihania. Toivon, että voi jäädä teille. Voihan olla, että kisun vti oli uuden kodin tuomaa turvattomuuden stressiä. Nyt on oma tuttu koti.

    VastaaPoista
  3. Niin suloisia molemmat. Olisihan se ihana, jos tulisivat toimeen ja uusi kisukin voisi jäädä teille.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig