lauantai 14. syyskuuta 2013

Karkkilakko-haaste!

Tartuin Littlebigthings- blogista saatuun karkkilakko-haasteeseen. Kuten LittleB sanoo, niin ällöttää vaan elämän pyöriminen karkin ympärillä ja jatkuva kaappeihin kurkistelu. Nyt on aika keksiä jotain muuta naposteltavaa! Hammaslääkärissä käyminenkään ei ole edullista ja ainaisessa sokerihumalassa oleminen ei ole kivaa :D Pienestäkin summasta tulee suuria pidemmällä aikavälillä, kun jättää ne karkkipussit ja suklaapatukat kauppaan. Katsotaan millaiset fiilikset ovat alkupäivinä :) Ei tää ainakaan pahaa tee!

Säännöt:
- Pohjalukemana on viisi päivää karkkilakkoa.
- Lisää lakkopäiviä tulee jokaisesta kommentista (kuitenkin vain yksi kommentti per naama hyväksytään), siis kommentista aina yksi päivä lisää lakkoa.
- Uudesta kirjautuneesta lukijasta lakkoaika pitenee kahdella päivällä.
- Mukaansa tämän haasteen saa napata ken uskaltaa!

Kommentteja voi jättää sunnuntaihin saakka ja karkkilakko alkaa maanantaina! Kuinka kauan namut pysyvät kaupassa, it's up to you! Nyt äkkiä ostamaan karkkia!
Voi kamala, mitä olenkaan mennyt tekemään!
 Oletko sinä mukana? ;)




Ulkona on uskomattoman lämmin sää vuoden aikaan nähden. Käytin äsken tuttavan koiruutta ulkona ja nautimme molemmat leppoisasta syyssäästä. Miehelleni sattui pieni "tapaturma" harrastuksessaan ja nyt hänen selkänsä on todella kipeä. Kävelee "kaksinkerroin". Liekö iskiasta. Iskin hänelle eteen lihasrelaksantteja ja vesilasin, josko hieman helpottaisi olotilaa :/



Ollaan siivoiltu kotia ja otettu rennosti. Tää laivalta ostettu smoothie on aivan sairaanhyvää!



 Eikä ole helppoa tälläkään kalalla. Läskikala nimittäin äänestettiin maailman rumimmaksi eläimeksi. Eihän mikään komeus olekaan, mutta silti aika symppiksen näköinen otus. Voi, läskikala parkaa! Oikeesti, mulle tulee mieleen läskikalasta Tähtien sota-leffan Jabba the Hutt :D Pallosimppuihin kuuluvat läskikalat asuvat 600–1 200 metrin syvyydessä Kaakois-Australian ja Tasmanian vesillä.


 Leppoisaa lauantai-iltaa!


SHARE:

6 kommenttia

  1. Täältä laitan yhden päivän lisää;) - itse en aio napata haastetta, sillä tässä on yksi sellainen, jonka pystyn pitämään liiankin helposti; vieläkin on kaapissa kevään Uppsalan matkalta ostettu karkkipurkki ja kesällä ostettu karkkipussi;)

    VastaaPoista
  2. Täältäkin yksi päivä lisää! En nyt yartu haasteeseen, kun mulla taitaa nyt olla etumatkaa ;) Kuudes viikko alkaa kohta. Aika monta päivää siinä siis jo! Totaalikieltäytyminen menossa, ei jädeä, ei karkia, ei pullaa, kakkua tms!

    VastaaPoista
  3. Voi ei. Mä en pärjäis ilman suklaata. Vai lasketaanko suklaa karkkeihin :) Tuo kala on muuten ihan hassu tapaus.

    VastaaPoista
  4. Oukki doukki..... Kommentti ja liityin lukijakaartiisi. Olepa hyvä: kolme lisäpäivää tupsahti ;)

    Haastetta en itselleni nappaa. Namumellit on nyt muutenkin pysyneet kaupan hyllyssä.

    VastaaPoista
  5. Hyvän asian puolesta lisäpäivä. En tosin nappaa haastetta, kun takana on noin 3,5 vuotta ilman karkkia. Ei ole edes tehnyt tiukkaa :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig