sunnuntai 25. elokuuta 2013

Shop 'til You Drop!

Eilen oli kauniin aurinkoinen ja toiminnallisen mukava päivä. Kävin työkamuni kanssa naapurikaupungissa ostoksilla ja lounaalla. Kiireetöntä aikaa ja piristäviä alelöytöjä. Ystävättäreni on varsinainen shoppailijoiden shoppailija ja jäin kirkkaasti toiseksi :D Sain myös uuden yhteistyökumppanin Marintytär Oy:stä, jota luotsaa sympaattinen Tuula Jehkonen. Kiitos ja kumarrus. Jehkosen yrityksessä on myynnissä Marimekon ja muiden tunnettujen suomalaisten brändien tuotteita sekä myös design Tuula Jehkonen- tuotteita. Yksilöllisiä ja hienosti ideoituja tuotteita. Alla on kuvia liikkeestä ja ostoksistani. Ostin Marintyttärestä muun muassa  1,5- vuotiaalle kummitytölleni Jehkosen suunnitteleman mekon.


Hankin Marintyttärestä Marimekon neuletakin. Ihastuin takkiin ensisilmäyksellä, ja se meneekin näin alkusyksyn lämpöisinä päivinä jakusta. Takin alla olevan Vero Modan pitsitopin ostin toisesta paikallisesta yrityksestä puoleen hintaan. Ihailin toppia ja sen pitsistä yksityiskohtaa jo normaalihintaisena, mutta pidin toppia liian hintavana ja nyt löysinkin sen alennusmyynnistä. Olen hieman karsastanut pinkkiä värinä, koska se ei oikein sovi minulle, mutta näin pieninä annoksina pinkkikin sopii ihan hyvin. Piristystä ainaiseen tummaan väriin, jota garderobistani löytyy suurimmaksi osaksi. Minussa asuu palanen suomalaista melankoliaa ja tummaa mielialaa. Tumma on turvallinen väri, johon onkin helppo yhdistellä kirkkaitakin värejä.





 Toppia oli saatavana myös vihreä/valkoisena.


Alla oleva Onlyn pitsiselkäinen neuletakki oli myös oikea löytö, jota en raaskinut ostaa normaalihintaisena. Nyt neuletakki olikin puoleen hintaan. Tästä tulee lemppari neuletakkini!



Paikallisessa S-Marketissa oli kaikki käyttö- ja taloustarvikkeet -15% ja mukaani tarttuikin tämä kaunis kynttilälyhty parvekkeellemme.


Marintytär  on yksi lempparikaupoistani Nurmeksessa ja kannattaa vierailla myös yrityksen nettisivuilla, josta löytyy myös nettikauppa. Nykyisessä lama Suomessa on tärkeää tukea pienyrittäjiä, koska työpaikat tuntuvat olevan kortilla. Uusia työpaikkoja ei synny, jos ihmiset eivät voi tai uskalla yrittää. Suurista ketjuista saa harvoin henkilökohtaista palvelua tai jos palvelua saa, niin myyjää joutuu etsimään. Pienyrittäjyys ei ole helppoa, mutta monelle se on selvä ammatinvalinta vaihtoehto, koska siinä saa tehdä työnsä mieleisekseen. Pienyrittäjyydessä on paljon haasteita, riskejä ja myös niitä hienoja puoliakin. Tukekaamme pienyrittäjiä, koska usein harmitellaan palveluiden loppumista omalla paikkakunnallamme ja syynä siihen monestikin on se, että rahat kannetaan aivan muualle kuin oman kaupungin kauppoihin. Rohkaisenkin kaikkia teitä käymään kotipaikkakuntanne kaupoissa, niissäkin joissa käytte harvemmin. Niistä yrityksistä, kun usein löytyy yllättävän edullisia löytöjä ja vain omat ennakko-oletukset ovat estäneet kauppaan menon. Pienyrityksistä, kun usein löytää tavaraa halvemmalla, koska hinnat ovat neuvoteltavissa ja niissä ei ole suurten ketjujen asettamat tietyt kiinteät hinnat. Pienemmät kaupungit olisivat houkuttelevampia muuttaakin, mitä enemmän siellä olisi palveluja ja pienyrittäjiä. Hyvää ja laadukasta palvelua.










Ostin kummitytölleni Tuula Jehkosen tekemän pöllömekon. Aivan upeasti työstetty ja paikkakunnan käsityötä parhaimmillaan.



Pojille on saatavana muun muassa tällaisia alla olevia työmiehen liivejä, ihana idea!



 Pieni työmies liivi päällään :)


 Yllä oleva kuva Marintytär / Tuula Jehkonen


Valikoimissa on muun muassa Aarikan puukoruja ja Tuula Jehkosen suunnittelemia koruja. Upeita ja yksilöllisiä!




Marintytär-liike on käymisen arvoinen paikka aivan Nurmeksen keskustassa. Sieltä saa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Syksyn värejä Marimekon laukuissa. Tällä hetkellä Marintyttäressä ovat kaikki Marimekon laukut -20% alennuksessa.


Jehkonen tekee myös kosmetiikkalaukkuja, joissa on muovipinnoite. Se hylkii vettä ja likaa sekä laukun sisällä löytyy useita taskuja.


Ihailin alla olevaa Marimekon sadetakkia, mutta se oli minulle liian suuri. Mutta se löytää varmasti itselleen vielä hyvän kodin, siinä ei sade pääse yllättämään. Tyylikäs ja klassinen pinkkiunelma :)


Suuntasin shoppailupäivän päätteeksi ystävättäreni kanssa lounaalle. Ruoka oli maittavaa ja maistui hyvin shoppailun päätteeksi.
 Meille tarjoiltiin Bellan pannu ja Broileria kermaisella kantarellikastikkeella.




Tänään suuntaan marjametsään, leivon puolukkapiirakkaa ja lenkitän tuttavan koiruutta! Muita suunnitelmia sunnuntaille ei olekaan. Mites teillä siellä ruudun toisella puolella?


SHARE:

5 kommenttia

  1. Mukava kun esittelit uuden liikkeen :-) Marimekko on aina yhtä ihana :-) Päiväsi on mennyt mukavasti ja tänään luvattu kaunista ilmaa myöskin. Onnea yhteistyökumppanista! <3

    Mukavaa päivää sairastuvan puolelta!

    VastaaPoista
  2. Hei pitkästä aikaa :) Teillä näytti olleen tosi kiva päivä! Se pikku työmiehen liivi oli huippuhyvä, sellaista tarvittais meillä :) Muutin blogini uuteen osoitteeseen, käyhän kurkkaamassa: www.kotilablogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tilata työmiehen liike Marintyttären nettiputiikista :) Täytyykin piipahtaa blogissasi

      Poista
  3. Kivan näköinen liike ja ihania ostoksia olet thenyt ! Rentoa sunnuntaita !

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Ihan kirjoitit miun ajatukset siitä, että pienyrittäjiä täytyy tukea. Juuri noin! :) Vivi Vinna

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig