perjantai 23. elokuuta 2013

Perjantain piristystä, poks!

Löysin Vivasin-sivuilta jälleen kerran hauskoja kuvia. 32 Kuvaa, joita joudut katsomaan vähintään kaksi kertaa!

Vivas on koonnut 32 hauskinta kuvaa, jotka aluksi hämmentävät. Jokaiselle kuvalle löytyy kuitenkin luonnollinen selitys hetkellisen tarkastelun jälkeen.
Hauskimmat optiset illuusiot syntyvät yleensä vahingossa, jolloin kukaan ei osaa odottaa niitä. Osa tämän kuvasarjan kuvista on tekaistuja, mutta on myös tilanteita, jotkasyntyivät täysin vahingossa.

 Ensimmäinen kuva on kuvista ehdoton suosikkini!






Loppuun tällaisia todella "tärkeitä" juttuja :D Ajattelin tulla kertomaan tilaajalahjaksi saamastani Lumenen BB-voiteesta. Se on osoittautunut viikon käytön jälkeen erittäin hyväksi meikkivoiteeksi. Voide on paksuhkoa, joka levittyy aika helposti ja peittää kivasti tummat silmänaluset ja muut pienet ihon virheet.


Tänään sujautan jalkaani ensimmäistä kertaa Kööpenhaminasta ostamani niittibaltsut. Ostaessani kengät ne tuntuivat varsin kivoilta jalassa, mutta saa nähdä miltä ne tuntuvat työpäivän päätteeksi :D Se on varmaa, että illalla otan tuopillisen jääteetä kera sushin. Viikko on taas mennyt vauhdilla ja edessä on viikonloppu. Viikonloppu jolloin teen vakiojuttuja, auttelen paria tuttavaa kotiaskareissaan, lenkitän tuttavan koiraa, koetan keritä metsään, autan miestäni liikkeellä ja ja ja ja...
Välillä aika laukkaa sellaista vauhtia eteenpäin, että tuntuu siltä ettei pysy kiinni ajanharjaksissa. Välillä kaipaa irtiottoa arjesta sellaista ihan pientä. Nyt alkaa taas olemaan irtioton paikka vai jaksaisiko odottaa syyslomaan. Saa nähdä mitä sitä keksii!


Loppuun koskettava video kodittomasta koirasta, joka sai kuolla lämpöisessä kodissa. Tämä video laittaa ajattelemaan sitä, kuinka huonosti eläimiä kohdellaankaan ja kuinka julma ihminen onkaan ettei anna karvakamulle mahdollisuutta ja kotia. Ihminen selviää aina jotenkin, mutta eläimellä ei ole taitoa pyytää ihmistenkielellä apua. Tämän videon katsottuani päätin lähettää taas kerran romanialaiselle kummikoiralleni ruoka- ja lelupaketin. Jos voin jollain tavalla ilahduttaa ystävääni niin se on minulle kunnia-asia. Jos asuisin omakotitalossa niin ottaisin hyvin suurella todennäköisyydellä omaksi koirakseni romanialaisen kummikoirani. Onneksi hänellä on tarhalla varsin hyvät oltavat. Saan tarhalta kuvia koiruudesta useamman kerran vuodessa.


Yllä kuva kummikoiruudestani.

Käy tutustumassa tärkeään sivuun,


Kynttilöiden tuomaa tunnelmaa ja hyvää mieltä viikonloppuusi :)


SHARE:

4 kommenttia

  1. Hih, hauskoja kuvia ! Kivaa perjantaita !

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykästyin tohon Lumenen BB voiteeseen, ostin kaksi talvea varten.

    VastaaPoista
  3. hehe hauskoja. ja heti kun tuli tuo lumenen kuva ni mie vaan tuijotan tuijotan. luen ja en löydä pakkauksesta mitään hauskaa.... :D kunnes skrollasin alaspäin XD *buaha*

    VastaaPoista
  4. Nuo kuvat ovat tosi hauskoja! Tuota koiravideota en pysty katsomaan.. Ai sinulla on kummikoira Romaniassa? Tee joskus siitä aiheesta postaus, se kiinnostaa.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig