maanantai 19. elokuuta 2013

Marimekko Converse

Uudet kuviot ovat nyt kaupoissa. Myös miehille. Marimekon Converset ovat saapuneet ja ovatkin aika vinkeän näköisiä. Olenkin miettinyt tennareiden ostoa vaikka viime kevään hankinkin DC:n tennarit mutta kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa. Vai mitä olette mieltä?



Alla olevat tennarit ovat näistä Marimekon tennareista suosikkini. Tokana tulee unikko-kuosiset tennarit. Tennareiden täytyy ehdottomasti olla lyhyt vartiset, pitkä vartisia en huoli.



Yhtenä vaihtoehtona on Converse All Star Platform tennarit, joissa on hieman korokepohjaa. Käytän todella harvoin korkkareita ja olenkin tullut aika mukavuudenhaluiseksi vuosien varrella. Kenkien täytyy istua hyvin jalkaan enkä mieti edes ostavani kenkiä jotka ovat vain kauniit mutta käyttökelvottomat.


Meinasin lähteä metsään, mutta sateet saapuvat iltapäivällä ja pysyttelen sisätiloissa. Vietän kissanpäiviä. Ystävättäreni tulee käymään, tarjoan tapaksia ja pikarillisen viiniä. Juttelemme punaviinin tahtiin. Pikarillinen viiniä silloin tällöin ei ole pahitteeksi, pullollinen jo onkin.

Mukavaa maanantai-iltaa Sinullekin!


SHARE:

5 kommenttia

  1. Jos en olis köyhä opiskelija... just noi pisarat mut pitkävartisina vois olla se mun valinta :D

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ole vielä Converseja, mutta näistä voisin huolia useammatkin :)

    VastaaPoista
  3. Aika hauskoja... Mutta jostakin syystä pidän valkoisista eniten :)

    VastaaPoista
  4. Haha, upeita :)! Tiedätkö, että onko näitä myynnissä myös Suomen rajojen ulkopuolella? On meinaan aika hienoa mainontaa Suomalaiselle brändille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän noita ole kohta saatavana ympäri maailmaa Marimekon liikkeissä :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig