keskiviikko 21. elokuuta 2013

Five Seasons - kevätmuotia 2014!

Huomenta! Tänään suuntaan oppilaideni kera Ruunaalle, jossa julkistetaan Tienoo -mobiilipalvelu, joka mahdollistaa retkeilijöille nopean palautteenannon Ruunaan retkeilyalueen palveluista. Onneksi sää on varsin hyvä, eikä sateen uhkaa ole olemassa. Eilen illalla mieheni liikkeellä oli Five Seasons:in vaate-edustaja ja  liikkeelle ostettiin ensi kevään muotia. Vaatteet ovat mallikappaleita, joita valmistetaan vasta sitten, kun tarpeeksi monta yritystä on niitä sisäänostanut. Alla on otoksia tulevan kevään muodista ja muotiväreistä. Tilasin itselleni alla olevan maiharitakin. Väri on vihreä ja se on värinä sellainen, joka on garderobissani ainakin uusi tuttavuus. Tykkään kokeilla erilaisia värejä, koska minulle eri värit ovat väriterapiaa parhaimmillaan. Jokin vaate voi näyttää huonolta hengarissa, mutta vasta kun sen pukee päälleen, niin vaate saa muotoa. Monesti vaatteet näyttävät paremmilta päällä kuin hengarissa roikkuessaan. Itselläni on useampia laadukkaita Five Seasons:in takkeja ja ulkoiluhousuja, ja olenkin ollut niihin todella tyytyväinen. Five Seasons:illa on eri hintaisia tuotteita, joka tekee merkistä laadukkaan, mutta myös helpon hankkia. Ruotsalainen Five Seasons tekee ulkoiluvaatteita naisille, miehille ja lapsille. Alla olevissa kuvissa on sekä miesten, että naisten tulevan kevään muotia.


Tämä hihatasku jää pois myyntiin tulevissa takeissa ja hyvä niin, koska hihatasku ei vaan oikein istu tähän muuten kauniiseen takkiin.



Tadadadaaa...Ensi kevään muotivärejä, paluu 1990-luvulle :D Tulee aivan oma yläkouluaika mieleeni takkien väreistä. Aika ärtsynvärinen huppu, mutta eiköhän silmä totu tuohonkin ensi kevääseen mennessä. Tässä takissa hupun saa tarvittaessa myös piiloon.


  
Kevyttoppaa ja fleeceä! Kevyttoppaa tulee myyntiin pinkkinä ja turkoosina.


  
Kauniin vaalenpunaisen meleerattu kevyt ja muotoonommeltu softshell.



Värikästä!




 Ihastuin tähän tikkitakkiin, jossa on todella kaunis kaulus.


Marjapuuron punaista, vihreää, keltaista, sinistä, pinkkiä, vihreää ja monia muita ihania värejä!



Tykkään todella paljon pikeepaidoista ja tässä mallissa onkin kaunis selkäosa, siitä kuva ylhäällä ja paidan etuosasta kuva alhaalla.




Resorit, raidat ja merihenkisyys ovat ensi keväänä IN!



Ystävättäreni toi tullessaan kauniin kukkakimpun, joka muodostuu keltaisesta gerberasta ja oranssista ruususta. Ystävättäreni suosii myös pukeutumisessaan keltaisen ja oranssin eri sävyjä. Nämä värit sopivat hänelle todella hyvin, pirtsakoita värejä.


Olen aika väsynyt eilisestä, kipeä kisu. Huoli. Onneksi mieheni seurailee kisun olotilaa, koska itse olen töissä pitkän päivän.


Voimia uuteen päivään meille kaikille!


SHARE:

9 kommenttia

  1. Tosi kiva takki!

    Auts noita värejä! Tollaisia käytettiin kun olin viidennellä luokalla. :D Never again... Joskus tuntuu, että muoti tulee liian nopealla kierteellä takaisin ja kaikki ovat vielä liian tuoreessa muistissa.

    VastaaPoista
  2. Värit todella on! <3 Kaunis tuo valitsemasi takki, sopii sinulle hyvin! :-)

    Kaunista päivää!

    VastaaPoista
  3. Maihari on kiva - muistuttaa hurjan paljon itselläni 70-luvulla ollutta Rukan maiharia;) Tikkitakista tykkään myös, mutta muuten tuo värimaailma on minulle kammotus - tosin kuten jo mainitsitkin, silmä tottuu. Ehkä;)
    Oikein hyvää keskiviikkoa ja toivottavasti kisu toipuu!

    VastaaPoista
  4. Mä olisin varmasti koko ajan shoppailemassa, jos olisi oma liike!! huoh! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva päästä kurkistamaan näihin vaatteisiin blogisi kautta.

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva tuo päälläsi oleva takki! Aikas värikkäältä näyttää ensi kevät :D

    VastaaPoista
  7. Iloa ja valoa sinun alkaneeseen syyskauteen. On aika taas palailla linjoille,kun arki paukkuu voista ja ikkunoista.
    Toivottavasti kesäsi meni hyvin.

    Oranssi kukkaisssa on voimaannuttava väri, ja tuntuu että sen väin myötä vahvistuu mieli.

    VastaaPoista
  8. Tykkään myös tuosta tikkitakista, kaulus on kiva.

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig