lauantai 17. elokuuta 2013

Eläimellistä menoa!

Kuluva viikko on ollut hektinen. On ollut uuden työn aloittamista, uusiin/vanhoihin oppilaisiin tutustumista, ystävien tapaamista. Mukavia hetkiä. Paljon työtä ja huolenpitoa sekä auttamista. Tänäänkään ei ole aikaa lorvailulle, koska menen heti aamusta mieheni liikkeelle somistamaan näyteikkunan syksyiseen kuosiin, erävaatteita ja syksyistä liikuntaa. Siinä vierähtää nopeasti kaksi tai kolme tuntia. Loppupäivästä käytän tuttavan koiraa ulkona ja hilpaisen ruokakaupan kautta kotiin. Illalla voisinkin syödä kevyesti mutta hyvin, jokin ruokaisasalaatti kenties?! Taidan etsiä myös kirpparitavaroita, koska haluan eroon kaikesta sellaisesta mitä en enää tarvitse. Sitä omistaa liikaa tavaraa, ihan liikaa. Vähemmälläkin tulisi toimeen. 

Eilen kävin auttelemassa töiden jälkeen tuttava vanhusta ruokailu. ja kodinhoito puuhissa ja tajusin taas kerran kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on liikuntakyky, etten ole toisten ihmisten varassa. Me ihmiset emme osaa olla useinkaan kiitollisia siitä mitä meillä jo on. Elämme sellaisessa maailmassa, jossa eletään koko ajan tulevassa ja odotetaan sen paremman ajan tulevan. Ihmisten tulisi pysähtyä ja tajuta hyvät asiat ympärillään,eikä aina vain vaatia parempaa ja parempaa. Joskus on hyvä pysähtyä tähän hetkeen ja olla kiitollisia niistä arjen pienistä suurista asioista joita ympärillämme tapahtuu päivittäin! Ja jos tarvitsemme apua, täytyy puhua ääneen ja pyytää sitä apua, koska apua ei anneta jos emme pyydä sitä.


Sain eilen aamulla napattua ihanan kuvan kisustamme :)


  
"Jos haluat talon lokoisimman lepotuolin -luota kissan vaistoon." 


"Pienen kissan rakkaus on suuri asia."
 
Kävin ystävättäreni kanssa kahvilassa ja hänellä oli autossa mukanaan kaunis neito. Söpöläisten söpöläinen!

Tällainen on luokkani. Koska koulumme on remontissa, niin muun muassa minun luokkani on evakossa musiikkiopistolla. Oikein mukava ja tilava luokka. Käytän työlaukkuna LV Neverfull GM -laukkua. Tilaihme, jolle luvatiin liikkeessä ainakin  200 kilon kantavuustakuu!


Eilen illalla ystävättäreni tuli käymään söpön koiransa kanssa. Eilinen päivä olikin aika eläimellinen, näin ihmisystäviä ja eläinystäviä :)


Tänään suuntaan mieheni liikkeelle näyteikkunan kimppuun. Mukavaa mutta varsin työlästä touhua.


Eilen illalla sain jonkinlaisen allergisen reaktion, kun söin tulisia pikkupizzoja. Naamataulu helähti nopeasti punaiseksi ja naamaa kuumotti samalla tavalla kuin olisin ollut päivän auringonpaisteessa ja polttanut nassuni. Siitä seurasi totaalinen väsymys. Loppujen lopuksi olotilani helpottui kun rasvasin ahkeraan kasvojani. 

Viikonlopuksi on luvattu ihan hyvää säätä, vähän sateita vaikka pilviverho ei paljoa raotukkaan. Tänään aionkin ulkoilla koko viikon edestä. Huomenna jos kokeilisi juoksua. Hyvän juoksulenkin jälkeen olo on uskomattoman hieno, adrenaliinivirtaa ja olo on kuin uudesti syntyneellä. Loppuun pieni leffavinkki. Jos mietitte minkä leffan katsoisitte, niin suosittelen kotimaista Varasto-leffaa, jossa pääosissa ovat Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi ja Mimmi Mustakallio. Mielettömän hauska leffa :D


Taidankin alkaa leipomispuuhiin heti aamutuimaan :) Sitten voikin iltapäivällä ottaa pienet päikkärit.
Sydämellisen tunnelmallista ja ruusun tuoksuista lauantaita


SHARE:

6 kommenttia

  1. Huomenta aamuvirkku. Olet kyllä sydämellinen ihminen, kun jaksat auttaa muita. Niinhän se on, ettei osata olla onnellisia terveydestä ym. ennenkuin se meinataan ottaa pois.

    Toivottelen kivoja somistustunteja ja hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Tuo kisu! <3

    Mukavaa somistelu päivää! :-)

    VastaaPoista
  3. Itse saatan saada tulisista ruuista samanlaisen reaktion. Itselleni tulee vielä lisäksi kaulalle isoja punaisia laikkuja.

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! Eläimet ovat kyllä parhautta, itsekkin tykkään sekä kissoista että koirista. :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihana kisu, ja kivat koirakaverit! Sulla on ihana työlaukku.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig