maanantai 8. heinäkuuta 2013

Rannalla

Eilinen päivä meni hitaasti. Kävin tuttavan koiruuden kanssa ulkona, ajatukset saivat tuulettua. Sain ystävättäreltäni kolme purkillista toissa päivänä poimittoja lakkoja. Keltaista kultaa masun täydeltä. Täytyykin paistaltaa lettuja joku päivä. Kävin myös istuksimassa rannalla puolitoista tuntia auringossa. Sää oli niin kaunis! Kesä on Suomessa niin lyhyt ja sää kovin vaihteleva, joten aurinkoisista päivistä täytyy ottaa irti kaikki ihanuus, nauttia ulkoilmasta.

 Mikä on sinun suosikkimarjasi?

Sielunmaisemani on järven/merenranta, jossa on rauhaisaa ja siitä näkee hyvin vuodenaikojen vaihtelun. Aurinkoisen kiireetön päivä rannalla tai rantakivellä istuen on lepoa, siellä sielukin lepää. Pienet piknik eväät, hyvä kirja/lehti ja kiireetön aikataulu, täydellinen kesäpäivä.


Vasten auringon siltaa

 Kesäinen Suomi on kaunis. Luonto vehreimmillään. Uintivedet lämpöiset ja kiireetön loma-aika.


On mukava istua aurinkoisena kesäpäivänä rannalla tai rantakivellä ja välillä pulahtaa uimaan tai vilvoitella jalkojaan virkistävän viileässä rantavedessä.

 


 Valon välke tumman veden yllä. Lumpeet katselevat taivaalle ohi liukuvia pilviä ja aurinkoa. Keinumme jokainen kuin lumme vedessä omassa elämässämme, kukin omaan tahtiinsa. Lumme elämää, hentoa keinahtelua ja kalojen sipaisuja. Surua ja iloa,  onnea ja pettymystä, toivoa ja epätoivoa. Elämää.




 Olen niin kesämoodissa. Blogin pitäminen ei ole ensisijainen asia. Saatan pitää taukoa päivän tai pari. Kirjoittelen tänne omaan tahtiini. Nyt on kesä ja siitä täytyy nauttia.

Mukavaa loma/työviikkoa :)
PS. Muistakaa osallistua lauantaina alkaneeseen sisustustarra-arvontaan!



SHARE:

5 kommenttia

  1. Oi kun olisi ihanan täydellinen päivä:)

    VastaaPoista
  2. Nam, lakkajälkkärit on ihania! Omia marjasuosikkeja on kuitenkin ehdottomasti mansikat ja vadelmat, niitä makostelen mieluiten ihan pelkältään <3

    VastaaPoista
  3. Täälläkin on postausten välit venahtaneet... ei voi muuta "syyttää", kuin tuota aivan ihanan aurinkoista säätä :D
    Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

    VastaaPoista
  4. Näin kesällä saa blogeissakin olla kesämoodilla, niin minäkin olen :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa niin ihanalta! :) Kauniita ja kesäisiä kuvia. :) Minä tykkään mansikoista, mustikoista ja vatuista. Hyvää kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig