torstai 25. heinäkuuta 2013

Migreeni!

Olen kärsinyt eilisillasta saakka kovasta toispuoleisesta pääsärystä ja kipenevästä kurkusta. Eilen illalla juoksulenkin jälkeen alkoi massiivinen toispuolinen pääsärky. Niin ja tämä torstai ei ole ainakaan alkanut kovin hyvin. Aamulla herätessäni tipahdin sängystä kun aloin paijaamaan kisua, mentyäni mieheni liikkeelle laittelin näyteikkunaan WaskiAle-lappusia, muun muassa kaikki lasten kengät -40%. Löin näyteikkunan yläkarmiin pääni ja samalla lasieni toinen linssi lensi näyteikkuna korokkeen alle. Eikun linssiä onkimaan sieltä alta ja optikolle. Tämän jälkeen huomasin kuinka paljon päätäni särkeekään edelleen ja menin terveyskeskukseen, jossa epäilivät poskiontelotulehdusta, joka on päässyt jo otsaonteloon saakka. Onneksi vaadin röntgenkuvat niin otsaontelosta ei löytynyt mitään ja kesälääkärin diagnoosin mukaan kärsin kovasta migreenistä. Olenkin lepäillyt tämän päivää ja illalla käyn auttelemassa tuttava vanhusta. Tää kotona oleminen ei ole mitään lomaa. Pakko päästä merta edemmäs, samat ympyrät alkavat ottaa aivoon, kirjaimellisesti!


Pieni lomailu ei ole pahitteeksi ja sellaisen aion toteuttaa ensi viikolla! Minä ja vapaa-aika!



SHARE:

4 kommenttia

  1. Sympatiat sinulle! <3 Olen 3-vuotiaasta sairastanut migreeniä ja se on jotain niin kamalaa. Tiedän todella mistä puhut. :-/ Tämä kesä on ollut itselle asian kanssa taas todella vaikea, koskaan asiaan ei totu.

    VastaaPoista
  2. migreeni on persiistä iitse kärsin onneksi vain ehkä krran vuodessa, mutta en kaipaisi edes sitä yhtäkään kertaa vuodessa. pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Jauza, migreeni on kyllä kökkö. Toivon pikaista paranemista niin pääset fiilistelemään omaa-aikaa oikein kunnolla ♥

    VastaaPoista
  4. Migreeni on kyllä inhottava vaiva - itselläni oli vielä muutama vuosi sitten jatkuvana riesana, nyt on helpottanut tosi paljon. Lopetin keinomakeutusaineiden käytön - myös aspartaamia sisältävät tuotteet ja Hermesetaksen - ja uskon, että sillä oli iso vaikutus minun migreeneihini.
    Voimia♥

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig