tiistai 30. heinäkuuta 2013

Eppujen keikalla oli niin mukavaa!

Ihan aluksi pahoitteluni blogiarvonnan viivästymisestä, koska en ole saanut palkintoa joka tähän kilpailuun luvattiin. Mutta se asia kuulema hoituu loppuviikkoon mennessä. Olin maanantai-iltana Eppu Normaalin keikalla, siis huikean hienolla keikalla! Menimme alkuillasta syömään keikkapaikalla, josta saimme hyvät istumapaikat. Eput soittivat kaksi tuntia, siis kokonaiset kaksi tuntia, wow!


M. Syrjän lavaliikehdinnästä tulee etäisesti mieleen Mick Jagger, rentoa menoa mutta niin ammattimaista, upeaa!





Lopussa yleisön päälle satoi suuren maailman tyyliin paperisilppua.

Olimme keikalla ystäväni kanssa ja unnohdimme ottaa sitten minun maximekosta kuvan mutta ystäväni hän on kaunis ja niin ihana!
Waskiviikkojen aikaan kotikaupungissani on vilkasta ja pääkadulla onkin erilaisia ruoka- ja vaatekojuja. Ihastuin Vietnamilaiseen keittiöön ja hyviin kanapalleroihin ja kevätkääryleisiin.
 Sain tänään ystävättäreltäni makoisan pienen lahjuksen, kiitokseksi siitä, että hänen tyttärensä löysi asunnon. Meidän entinen koti on nyt hänen tyttärensä tuleva koti :)


Rentoa maanantai-iltaa! Mä jatkan pakkailua huomista matkaa varten!






SHARE:

2 kommenttia

  1. Olispa ihanaa päästä kuuntelemaan jotain bändiä pitkästä aikaa :) Näytti tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. Hei Satu!
    Varmasti ollut ihana konsertti!
    Tulin sinulle toivottamaan ihanaa Köpiksen matkaa - olen itse täällä Sulo-Suomessa lomalla :) Paikallisten lehtien mukaan Kööpenhaminassa on lämmintä +26 astetta, perjantaiksi luvassa kesän lämpimin päivä, + 30!
    Ne kanaali-veneajelut viilentää kivasti, niihin voi hypätä kyytiin sekä NyHavnista, Gammel Strandilta että myös Holmens Kirkenin luota. Ja alennusmyynnit ovat täydessä käynnissä - kivoja ruokapaikkoja ja kahviloita löytyy siellä täällä ... uusimmat katuravintolojen gourmet-paikat löytyy Halmtorv'in ympäriltä :)
    Ihanata matkaa toivotellen,
    Nina

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig