sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Sisustusta

WOW, se oli mun eilinen kommentti. Satuin katsomaan tilastoja blogini kävijämääristä. Olen pitänyt blogia puoli vuotta, nyt kirjautuneita lukijoita on huimat 164 , päivittäin blogiani lukee 250-350 ihmistä ja puolen vuoden aikana sivuillani on vierailtu melkein 40 000 kertaa. Kiitos kaunis Teille ihanille :) Olen huomannut, että antamalla asioille aikaa ja luottamalla siihen, että elämä kantaa, niin asioilla on tapana loksahdella näköjään paikalleen  Vaikka välillä usko horjuu ja ärräpäät lentävät.



Katselin eilen illalla netistä uuteen kotiin piensisustus tavaroita.
Kartellin Stone- jakkara sopisi myös hyvin sivupöydäksi. Kirkkaan värinsä ansiosta se ei ole liian räikeä. Sisustusidean sivulla on hyviä tarjouksia, muun muassa Gantin sisustustyynyt ovat -20% alennuksessa. Onko teillä omakohtaisia kokemuksia Stone- jakkarasta?

 Olen aika tarkka sisustuksen suhteen ja jos haluan jonkin design- tavaran niin syön vaikka kaurapuuroa loppukuun, kunhan koti on kodikas ja kutsuvan kaunis.


Olohuoneeseen ostan tämän tyyppisen lipaston ja asetan lipaston yläpuolella joko taulun tai peilin. Peili toisi enemmän avaruuden/tilan tunnetta olohuoneeseen.

Lipaston päälle aion laittaa shampanja coolerin ja cooleria koristamaan valkoiset kukat.


Remppa jatkuu. Olemme siivonneet asuntoa, hinkanneet hiomapaperilla seiniä, otettu saunanovi pois paikoiltaan ja ja ja...tänään on vuorossa seinien maalausta, moppausta ja ikkunoiden pesua. Vielä on paljon tehtävänä ja ensi viikolla onkin edessä tavaroiden muuttoa. Pitkiä päiviä, innokkaat muuttoapulaiset ja se ikuisuus-projekti häkkivaraston siivous. Tänään tulee uusi vuokralainen kirjoittamaan sopimusta. Nimet paperiin ja tuttavani koiraa lenkittämään. Aika touhukas juhannus mutta mitäpä sitä ei tekisi, että koti olisi kodikas. Hikisiä hetkiä mutta antoisia.

Kuinkas teidän juhannus on mennyt? Grilliruokaa, saunomista saunavastan kera, juhannuskokon ihastelua, tanssahtelua kukkaleningissä, ystävien seuraa ja itikoiden tappamista eller hur?

Oon ihastunut ihan viime aikoina Hallo Helsingin uuteen levyyn. Syviä sanoituksia, ei mitään liirumlaarumia, kolahtaa!

Vasten auringon siltaa on just juhannukseen sopiva biisi, kivan hemppis.


Remppaterveisin,




SHARE:

4 kommenttia

  1. Tsemppiä muuttotouhuihin - se on kovaa hommaa! Mutta kyllä sen jaksaa, kun saa mieluisan uuden kodin;)
    Oikein hyvää minttumaarin illan jatkoa ja viikonloppua sinne kiireiden keskelle!

    VastaaPoista
  2. Hauskaa juhannuksen jatkoa :) Meillä ollaan grillailtu, käyty piknikillä ja rakennettu lasten tulevaa leikkimökkiä. Ihanaa kun on taas ollut niin aurinkoista :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluaisin tuollaisen coolerin. Eräs ystäväni löysi hyljättynä vintiltä samantyylisen coolerin, joku oli jättänyt muuttopuuhissaan ilmeisesti. Hän puunasi ja kiillotti ja nyt se koristaa olohuoneessa.

    Tsemppiä muuttoon.

    VastaaPoista
  4. Juhannus meni kivasti, grillailtiin, syötiin, saunottiin ja ajeltiin juhannusajelulla. :) Toi cooleri olis ihana! P.S. Mun blogissa on sulle haaste.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig