lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kantarelli-sipuli-jauhelihamuffinssit

Kiva päivä takana :) Kävin Joensuussa ostoksilla, käytin erään vanhuksen koiraa ulkona, siinä tuli hyvä mieli koiruudelle ja minulle. Tekaisin savulohi-katkarapu-tomaatti-kurkku- punasipuli-juustoleipäsalaatin.


Tää on salaatti, jota voi tehdä eri variaatioilla ja on erittäin ruokaisa.

 Herra Hakkaraisen limua, nams!

Tein eilen illalla suolaisia muffinsseja ja raparperi-mansikkapiirakkaa.



Nämä muffinssit ovat huikean helppotekoisia ja hyviä!



Kantarelli-sipuli-jauhelihamuffinssit 
1paketti lehtitaikinalevyjä
1prk kantarellejä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
200g jauhelihaa paistettuna
Kuullota pannulla sipulisilput ja laita sekaan kantarellit. Jos käytät purkkikantarellejä niin pilko ensin  kantarellit pieneksi silpuksi. Paista jauheliha kypsäksi.

Täytetahna
1prk Creme Fraichea
 2-3rkl majoneesia
2 kananmunaa
½prk Kantarelli tuorejuustoa
n. 200g juustoa

Asettele lehtitaikinalevyt muffinssivuokiin ja laita alimmaiseksi kantarelli-sipuli-jaiheliha täyte ja sne päälle täytetahna. 
Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
 

Tää ilta menee lepäillessä, lukiessa kirjaa ja paistaen lettuja :)




SHARE:

4 kommenttia

  1. Kiitos tästä ihanasta reseptistä :-) Kokeilen :-)

    Mukavaa lauantai iltaa! <3

    VastaaPoista
  2. Kätevänoloisia muffinsseja. Toimiiko paperisissa vuoissa? Ihanaa, kun kirjoitat juustoleipä. :) Yleensä vaan kuulee/lukee leipäjuusto ja mulle leipäjuusto tarkoittaa leivän päälle laitettavaa juustoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se merkitsee mullekin, juustoleipää se on :D

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig