keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kysymyspostaus

Moikkamoi! Keskiviikko on taas hurahtanut mennä todella nopeasti :) Mulla on tapana murehtia asioita etukäteen. Viime päivinä olen miettinyt elämää paljonkin, kiitollisuutta ja niitä kesätöitä. Niiden saaminen, kun tuntuu olevan kivenalla, mutta onneksi on vielä muutama haastattelu jäljellä. Kävin ostamassa päivän piristykseksi pari kimppua tulppaaneita.



Tänään tuli uusi Cosmopolitan, jee ja olen jäänyt koukkuun Sophie Kinsellan kirjoihin. Olen lukenut koko Himoshoppaaja-tuotannon, kevyttä ja hilpeää luettavaa. Tein myös pienen hedelmälautasen, josta nappailin lukemisen lomassa hedelmiä, hyvä vastine sipseillä. Kävelin tänään kauniissa säässä reilu puoli tuntia mutta sitten niskaan alkoi sattumaan siihen malliin että suuntasin kulkuni kohti kotia. Kotiin päästyäni alkoi sataa tiskirätin kokoisia lumihiutaleita, kevät? Pashaa ja kinuskiviipaleleipiä olen leivoskellut ja niistä sitten enemmän huomenna.


Sharon-hedelmä, mansikkaa, banaania, kiiviä ja päärynää. Itse asiassa paljon parempaa kuin sipsit! Sharon-hedelmä on mun uus suosikki niin pehmeän makoisa maku.


Olen tehnyt aikasemminkin kysymyspostauksen eli jos haluat kysyä minulta jotakin, niin kysymyksiä tulemaan :) En toki tiedä, haluatteko tietää minusta enempää kuin blogissani kerron itsestäni vai olenko kertonut jo kaiken :D Muistakaas osallistua arvontaan, vielä on muutama päivä aikaa osallistua!


                                  Kepeän kivaa keskiviikkoiltaa teille ihanaisille :)


SHARE:

15 kommenttia

  1. Toivottavasti onnistaisi sinua! :-) Kauniita tulppaaneita olet ostanut :-)

    Keskiviikon iloa <3

    VastaaPoista
  2. Meillä oli onneksi koko päivän aurinkoa. Ostin tänään myös tulppaaneja ja aivan saman värisiä kuin sinulla :) Ja ensinmäinen pääsiäismunakin on jo syöty ;)

    Mukavaa Pääsiäisen odotusta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on syöty jo useampikin pääsiäismuna :D Vaikka pitäs keventää.

      Poista
  3. Hih, hauska tuo ilmaisu "tiskirätin kokoisia lumihiutaleita". :D Hedelmät on kyllä hyviä, ei olisi ollenkaan pahitteeksi syödä niitä enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hedelmälautaselta on ihana napostella erivärisiä namihedelmiä :)

      Poista
  4. Kysymyspostaukset on kivoja! :)
    Kysymykseni on ehkä vähän pinnallinen, mutta mikä on pukeutumisesi juju? Ja olisiko mahdollista saada postaus kodistasi? :)

    VastaaPoista
  5. Ps. Olen miettinyt itsekin kysymyspostausta, tämä inspiroi minuakin. :) Kiitos ihananinen!

    VastaaPoista
  6. Ihanannäkoinen hedelmälautanen ja tulppaanit! Puolentunnin ulkoilu on jo hieno saavutus niskalle -pää painaa 6-7 kiloa, joten se on niskalle suuri homma!
    Postauksesi ovat ihanan elämäniloisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta :) Mulla on icebugit jalassa, muuten en uskaltaisi lähteä tuonne liukkaalle "luistelemaan". Huomenna taas samainen lenkki, jos niska sen sallii :)

      Poista
  7. Laitetaanpas kysymystä kehiin, eli minkälaista toivoisit elämäsi olevan viiden vuoden kuluttua? Ts. millaisessa elämäntilanteessa haluaisit olla?

    Mukavaa loppu viikkoa :)!

    VastaaPoista
  8. Onpas kauniin kirkkaita kuvia. Ihanan pirteitä!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig