tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kotona ja muualla




Hiihtolomalla on ollut aikalailla aktiivinen alku. Olen siivoillut, sisustanut ja mennyt paikasta toiseen. Eilinen matto-episodikin päättyi iloisesti :) Totesin myyjälle, että onneksi meillä on sopivan pieni asunto, etten tuskaile useampien mattovalintojen kanssa :D Koetan käyttää tämän viikon tehokkaasti, koska ensi viikolla olen tähän mennessä keskussairaalassa leikkaushaava kaulassani ja syön särkylääkkeitä ja nukun. Välillä tuntuu kuin elämä loppuisi ensi maanantaihin, on niin kiire tehdä kaikkea sellaista pois alta mitä ei kykene tekemään viikon kuluttua siis en kykene muuta kuin nukkumaan, jos se kivuilta onnistuu. Luulen, että mulle iskee vielä kauhea jännityspaniikki just ennen leikkaista, onneksi minut nukutetaan. Mutta etten nyt alkaisi panikoimaankaan, koska jännityksellä en voita mitään, niin tänään suuntaan naapurikaupunkiin moikkaamaan entisiä opiskelukavereitani Kemistä. Opiskelukaverit jatkavat opintojaan ja näin ollen onkin hyvä sauma nähdä heidät pitkän ajan jälkeen :) Hyvä seura, hyvä ruoka, hyvät jutut...



Ajattelin käydä Askossa ostamassa pari tähtityynynpäällistä. En raaski ostaa Gantin tyynynpäällisiä, koska ne maksavat mielestäni aivan liikaa 65-89e/kpl. Nämä tyynynpäälliset ajavat aivan saman asian meidän kodissamme. Ajattelin ostaa tuon etummaisena olevan tyynyn, sen sävy sopii hyvin uuteen mattoonkin. Uusi sohvakin olisi kiva, koska edellinen on jo 5 vuotta vanha ja aika kuluneen näköinen...ainakin minun mielestä.

                                                            kuva Asko



Sopivan laiskan maanantain todella älykkäitä havaintoja (niitä, joita teen maatessani olohuoneen lattialla, pehmeällä uutukaisella nukkamatolla, hiljaisena, rauhallisena hetkenä). Meillä sisustus muistuttaa vaatekaappiani. Sekoitus hieman uutta ja vanhaa, ei mitenkään modernia  mutta selkeälinjainen, muttei myöskään yltiöromanttinenkaan. Sopivasti yksityiskohtia, aavistus blingblingiä ja ripaus rouheutta. Maanläheisiä, pehmeitä sävyjä. Rentoa, vähän rönsyilevää ja mukavaa. Miten kuvailisit kotisi sisustusta, jos et saisi käyttää kuvia?

                
            Tässäpä opettavainen Muumi neuvo, josta pitäisi ottaa onkeensa :)
"Minä tiedän. Kaikki muuttuu vaikeaksi jos haluaa omistaa esineitä, kantaa niitä mukanaan ja pitää ominaan. Minä vain katselen niitä - ja kun lähden tieheni, ovat ne minulla päässäni. Minusta se on hauskempaa kuin matkalaukkujen raahaaminen." (Muumipeikko ja pyrstötähti)

                                              
                                         Ilon ja onnen hippusia päivääsi :)


SHARE:

3 kommenttia

  1. Nuo askon tyynynpäälliset ovat hyviä :-) Meillä on kaksi niitä, juuri tuo etummainen minkä sanoit niin aavistuksen tummemman ruskeana :-) Ihanat ovat :-) Ja muumirättejä löytyi tännekin kodin 1 kun alessa oli :-) Piristystä keittiöön :-)

    Oikein mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
  2. Täältäkin löytyy muumirätti ja haaveillaan uudesta sohvasta... Monta kertaa olen itsekkin ollut kahden vaiheilla Askossa tähtityynyjen kanssa. =) Vielä ovat jääneet kauppaan kun aina on löytänyt jotain muuta ja molempia ei ole raaskinut ostaa. =)Tsemppiä sulle leikkaukseen!!! <3

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit nuo tähtityynyt :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig