perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hiuslakkatesti ja LivBox

Se on taas perjantai ja naistenpäivä, wuhuu! Suunnistan heti aamusta kosmetologille jalkahoitoon, tänään veljeni tulee käymään illalla ja menemme paikalliseen ravintolaan PizzaPerjantaihin. Ja tänään meille myös kotiutuu uusi sohva, tummanharmaa, divaanisohva sekä rahi :) 


Mutta asiaan, testasin kahta hiuslakkaa, koska käytän hiuslakkaa päivittäin ja olen huomannut, että jotkut lakat jättävät sotkuisen lopputuloksen ja valkeita paakkuja. Äitini käytti aikanaan kun olin lapsi Elnettiä ja hiuslakkaputelissa oleva naisen kuva on piirtynyt mieleeni. Mutta Elnettin lakkakaan ei ole ollut tarpeeksi hyvä. Tämä postaus on tehty yhteistyössä  parturi- kampaamoalan yrittäjän Terhi Ahtialana Parturi-Kampaamo Kalevankutrin kanssa.

Testissä olivat Cutrinin Professional erittäin voimakas hiuslakka, jota myyvät vain kampaamot. Ja Hairstoren U.S.A:lainen Chi Infra Texture



Ensimmäinen testattava tuote on Chi:n lakka. Myyjä kertoi minulle opetusalan messuilla, että Chi:n lakkaa on käytetty muun muassa Miss Maailma-kisoissa kisailijoiden kampauksia tehdessä. En ole tyytyväinen tähän lakkaan, koska se ei todellakaan pidä hiuksia jämäkästi aloillaan vaan se toimii pikemminkin hiustuoksuna. Tuoksu on miellyttävä, vaikkakin se kyllä tukehduttaa suihkuttajansa pidemmissä suihkautuksissa ja maksimaalinen tuki on todella heikko. Tuskinpa Chi myyjä oli itse käyttänyt hiuksissaan juuri tätä lakkaa, koska hänellä hiukset olivat niin kauniin jämäkästi aloillaan.  Ainakin hän vaihtoi nopeasti puheenaihetta, kun menin tähän aiheeseen, alkoi esitellä Marokon öljyä hiuksille.  Tämä lakka maksoi huimat 10e ja se on aika pieni/normikokoinen, 250g.



Toinen testattava oli Cutrinin lakka. Cutrinin lakka on 450ml, 315g kokoinen. Cutrinin lakka sisältää UV-suojan ja on todellakin tehty pohjoismaiselle hiuslaadulle. Se sisältää sitä mitä lupaakin. Cutrinin lakka antaa maksimaalisen tuen ja kauniin kiillon hiuksiin. Ja sen tuoksu on todella miellyttävä. Pullona se on sopivan kokoinen ettei tarvitse heti olla ostamassa uutta lakkaa. Ja mikä parasta tämä lakkaa suojaa hiuksia myös kosteutta vastaan. Lakkapullo maksaa15e ja on todella suuri. Alla oleva Cutrinin hiuslakka on ehdottomasti tämän testin voittaja! Kiitokset vielä KalevanKutrin Terhille, että mahdollistit tämän testin :) Olen käyttänyt myös Cutrinin kosteuttavia shampoota ja hoitoainetta, suosittelen!

Seuraavan kerran lakan loppuessa suuntaakin Terhin luo.  En sinänsä epäile, ettenkö voisi löytää jonkun hinta-laatusuhteeltaan vielä paremman lakan, mutta jos saan edes jonkun kosmetiikkatuotteeni ostettua paikalliselta yrittäjältä ja vielä laadukkaan sellaisen ettei kylppärimme täyty turhista hiuslakka ostoksista niin, on se aika suuri bonus. Eli Cutrinin lakka on mun lakka!

      
   Onko teillä jotain lempilakkoja, vai ostatteko vaihtelevasti mitä sattuu?


Toiseen aiheeseen, eilen saapui maaliskuun LivBox. Boxin sisältö oli ilahduttavan käytännöllinen, hyväntuoksuinen ja monikäyttöinen sekä teemaltaan se on arvojeni mukainen, suositaan luonnonkosmetiikkaa. Koska luonnonkosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä, se tekee hyvää meille ja Telluksellemme, sekä siinä on ripaus glamouria. Tilaukseni loppui ja teinkin heti jatkotilauksen, klik! Saan taas kolme seuraavaa kuukautta boksin kotiini kannettuna. Pientä piristystä arkeen :)


  

Vuohenmaito päivävoide, käsirasva ja palashampoo ovat aivan uusia tuttavuuksia. Niissä on ihana tuoksu ja valtavan ihana koostumus.


Maaliskuun LivBox sisälsi Zinjan Vuohenmaito-päivävoiteen. Se imeytyy ja kosteuttaa nopeasti ja siinä on UV-suoja. Burt´s Bees käsivoide on tuoksultaan ihanan yrttinen ja hunajainen, se on sataprosenttinen luonnontuote. Parhaan tuloksen saa, kun levittää sitä käsiinsä yöksi.

Ma Provencen Palashampoo on orgaaninen, erittäin hyvin vaahtoutuva palashampoo. Shampoo on tiivistetyssä muodossa ja vastaa kahta pullollista nestemäistä shampoota. Erillistä hoitoainetta ei tarvita.
Primaveran Inkivääri & Lime -suihkugeeli. Sertifioitu luonnonkosmetiikka, joka tuo aidoilla tuoksuillaan virkeyttä.
Laveran Trend Sensitive Liquid Eyeliner -rajauskynä. Napakan ja ohuen siveltimen ansiosta nestemäistä silmänrajauskynää on helppo käyttää ja tarkka rajaus syntyy helposti. Sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote on ihotauti- ja silmälääkärien testaama, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille.

           
           Onko teille jokin tuote näistä jo tuttu tai jopa suosikki kosmetiikkatuote?

Kaunista perjantaita ja ruusunpunaista kansainvälistä naistenpäivää kaikille ihanaisille ♥
                        Ja miehet muistakaas kurvata kotio kukkapuodin kautta ;)









SHARE:

5 kommenttia

  1. Kiva kun kirjoitit nuista lakoista, olen etsinyt itsekin meinaan parempaa koska on niin paksu tukka ja tarpeeksi hyvää en ole löytänyt :-)

    Ihana aurinko paistaa mutta melkein 20 pakkasta näyttää olevan, kauppaan täytyy rietää ennen iltavuoroa. :-)

    Mukavaa naistenpäivää! :-)

    VastaaPoista
  2. Mulla on Tigin sinisessä pullossa olevaa lakkaa, joka on tosi hyvää, ja ihana tuoksu. Kampin bussiterminaalissa Espoon bussien lähtöpaikan lähellä on pieni kampaamo, jossa on kivoja tuotteita usein alessa ja ne ovat siinä oven ulkopuolella. Otollinen paikka ostaa hyviä tuotteita :)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Ihana juttu, että maaliskuun boksi oli mieleesi. Aurinkoista viikonloppua :) -Tuuli/LivBox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin :) Tästä innostuneena tein jatkotilauksen. Jatkakaa samaan malliin!

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig