maanantai 25. maaliskuuta 2013

:)

Sain kivan kutsu sähköpostin Etsi resepti.fi sivuston ylläpidolta. Liityin joukkoon ja nyt reseptejäni voi löytää myös heidän sivustonsa kautta. Olen lisännyt sivupalkkiin tunnisteet mutta ne ovat vielä rempan alla osittain. Tänään on muutenkin ollut niin onnistunut päivä, että päätin herkutella mustikkakakulla ja eukalyptusteellä. Pientä happihyppelyä aurinkoisen keväisessä säässä, ihana puhelu ystävättäreltä ja paljon luettavaa :)

Kuinkas viikkonne on alkanut?


Löysin kivan linkin ja haluan jakaa sen kanssanne. Jos haluatte voittaa Guessin kellon niin klikkaa, tästä. Aikaa on osallistumiseen puoleen yöhön saakka.

Asiasta kukkaruukkuun, ruotsinlaivoilla käydessä yksi herkku on aina ylitse muiden, nimittäin anjovisleipä! Mitäs mieltä olette anjoviksesta?


Tein kotitekoisen anjovisleivän. Aivan mielettömän herkullista ja tän nautittua saa kyllä juoksennella pihalla kuin hirvi, jos ei aio lihoa :D Mutta suupala silloin tällöin ei tee pahaa kenellekään ;)

 Pieni suolapala

Ohje:
Muutama viipale paahtoleipää,
kirsikkatomaatteja, 
tuorekurkkua,
keitetty kananmuna viipaleina,
1prk Abba anjoviksia.

Tahna:
½prk Kermaviiliä
½prk Creme fraiche 
3rkl majoneesia
1 punasipuli pilkottuna
5-10 katkarapua pilkottuna

                                             Sekoita tahna ja levitä leivälle.
Laita tahnan päälle tomaatti- ja kurkkuviipaleet sekä keitetyn kananmunan viipaleet sekä anjovisfileitä 2kpl per leipä. Päälle hieman tahnaa ja herkutellaan. Toki tästä leivästä voi varioida sellaisen kuin itse haluaa. Tämä on erittäin makoisa suolapala, suosittelen!


Tänään on myös leffailta, kuten alimmaisesta kuvasta näkyy, poppareita ja kaikkea :)
Olen todennut useamman kerran sairaslomalla ollessani, että koti ilman kissaa on kuin meri ilman kaloja! Kisu on niin ihana kamu kun päivät vietän yksin kotosalla mieheni ollessa töissä.



                                  Pidetään lippu korkealla tälläkin viikolla ♥
 Ps. muista osallistua arvontaan,  klik!



SHARE:

5 kommenttia

  1. Njam mikä kakku!!! Täytyykin käydä kurkkimassa reseptejä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku on aivan ihanaa, ei liian makeaa ja sisällä marja-kermavaahtosekoitusta ja päällä liivatekerros jossa mustikat.

      Poista
  2. Anjovisleivät on tosi hyviä ja tuo kakkukin näyttää herkulliselta :))

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig