torstai 7. maaliskuuta 2013

Astronauttien jäätelöä!

Meillä nautiskellaan oikealla astronauttien sandwich-jädellä. Suosittelen! Maku on samanlainen kuin originaalissa vaikkakin tuote on keksimäisen lohkeileva. Näitä saa Kampin ostoskeskuksesta Heureka-myymälästä. Hauska!

                                 
                                Oletteko maistelleet kyseistä kuivajäätelöä?


Ja pääruaaksi pizzoja, Pågenin kuitupaloja pohjana käyttäen. Ja alashuuhdellaan HerraHakkaraisen vadelmalimulla. 



Päivä on mennyt taas siivoillessa sitä ensi viikkoa varten, että kaikki on käden ulottuvilla kaapeissa tarvittaessa. Kävin varaamassa uuden sohvan. Ollaan leikitty ja otettu päikkärit kisun kanssa. Kävin myös viemässä Kelalle opintotukien takaisinperintää koskien oikaisuvaatimuksen, josko ei tarvitsisi maksaa kokonaista neljää tukikuukautta takaisin.Toivoa sopii.


Seuraavaksi katson tämän viikkoisen Grimmin boxilta ja hakisi LivBoxin postista. Mitähän kivaa sieltä tällä kertaa tulee. Jos boxi on pettymys niin en laita tilaukseen seuraavaa kolmea boxia. Saas nähdä. Joo, ja ne kaapit on siivottu, niin, että pussikeitot ja  nuudelipussit ovat nyt käden ulottuvilla :D Se on karutotuus, että kiinteää ruokaa voi kuulema olla vaikea syödä aluksi, täytyy vaan mennä keittolinjalla. Meillä ainakin syödään ensi viikolla tomaatti-vuohenjuustokeittoa, erimakuisia nuudeleita, sinapilla terästettyä hernekeittoa jne. Ja kesäkeitto se vasta olisikin herkkua, mutta tuskinpa mieheni alkaa sellaista minulle kokkailemaan.


                                              Herkullista torstai-iltaa :)
               Muistakaas osallistua tiistaina alkaneeseen GreenGate kilpailuun!




SHARE:

3 kommenttia

  1. Pakko kokeilla tota jädeä! Hassu idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, elämys :D Ja aito jenkkiläinen tuote! Pala avaruusmatkailua.

      Poista
  2. En ollut koskaan kuullutkaan :) Hauska. Sinä oletkin toiminnan nainen, kun sohvakin on nyt tilattu! Kiva, laitathan sitten heti kuvia, kun se kotiutuu.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig