keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Älä tule paha päivä, tule hyvä päivä!

Eilen oli todella mukava päivä, tapasin entisiä opiskelukamuja, käytiin sisustusliikkeissä ja vaatekaupoissa. Ja koin aivan uskomattoman tunteen vaatekaupoissa! Vaateostokset eivät innosta yhtään, ei siis yhtään! Ainoa vaateostos olivat farkut, koska edelliset ovat puhkikuluneet tai siis on mulla toki useammat farkut mutta se on kumma, että aina nappaa ne yhdet ja samat farkut jalkaansa. Mulla on vaatehuone täynnä vaatteita, joista osa joutaa kirpparille. En tartte enää yhtään enää vaatteita, mulla on ihan kaikkea. Tänään aion myös leipoa muffinsseja ja jotain hyvää leipää, kotitekoista tuoretta leipää.





 
Houkutus leipomo-kahvila on nimensä mukaan todellakin Houkutus, täynnä hyviä vaihtoehtoja :)


Onlyn Rodeo farkut ovat olleet suosikki farkkumallini yli 8 vuoden ajan :) Ja melkein vuoden ikäiselle kummitytölleni ostin farkkumekon. Ostin hänelle Varsovan Zarasta pinkit tennarit ja ne sopivatkin kesän tullen hyvin farkkumekon kanssa.


Kävimme Amarillossa pitkästä aikaa ja valitsimme Chick samplerin. Juuri sopivasti syötävää kahdelle :)

 

Viskiöljyllä sivellyt maissit ovat suosikkejani, maissit ovat niin hyviä! Söimme sellaisella vauhdilla, että unohdin napata kuvan suuresta sampler ateriastamme :D






        Muistakaas osallistua eilen alkaneeseen GreenGate arvontaan :) Osallistu!




Tänään lähden käymään mummolassa, maalla. Pieniä vasikoita, kisuja ja kaikkea ihanaa, rentoa maalaistunnelmaa  :) Nyt nautin hiljaisesta kodista ja valmistaudun keskiviikkoon. Mietin uuden sohvan hankkimista. Uusi olisi tummanharmaa, heittotyynyin ja siihen kuuluisi rahi, jota voisi käyttää sohvapöytänä. Hintakin olisi sellainen, että se olisi just passeli, koska siihen hintaan kuuluu rahi, joka yleensä maksaa liikaa. Kyllä, se ylimääräinen rahatukko, pienempikin helpottaisi elämää.

Takana on rankka vuosi, johon on sisältynyt liikaa ikäviä yllätyksiä, tuntuu että joku on oikeasti kaapannut elämäni. Haluaisin oikeasti jonkin kivan konkreettisen jutun tapahtuvan elämässäni, koska ei toivokaan riitä kovin pitkälle, jos ei oo konkreettisia hyviä tapahtumia. Etsintäkuulutankin, että tuokoon se "ilonpilaaja" takaisin ne ilon hetket ja luottamuksen tasaisen arkionnelliseen elämään! Oon päättänyt kaikista vaikeuksista huolimatta, että nautin elämästä sen loppuun saakka. Huomasin, että olkkarissamme on viime keväänä Pentikiltä ostettu violetin värinen tuikkula ihana valontuoja, joka sopii hyvin harmaaseen sävyyn. Täytyy kaivella kaappeja, niin ei tartte mennä sisustuskauppoihin ostoksille :) Koska yleensä omat kaapit sisältävät aarteita vuosien varrelta ja niillä on tunnearvoakin.

          Voimia keskiviikkoon meistä jokaiselle! "Päivä vain ja hetki kerrallansa."


  Ostin eilen yhden uuden enkelin, rohkeuden enkeli. Sitä tarvitaankin tulevina hetkinä!


                             Tunnelmallista keskiviikkoa :)


SHARE:

4 kommenttia

  1. Oikein mukavia leipomis hetkiä ja mummola reissua :-)

    Amarillo on kyllä hyvä paikka, sieltä löytyy moneen makuun :-)

    Mukavaa loma päivää! <3

    VastaaPoista
  2. kiva postaus:) amarillo on munki lemppari!

    VastaaPoista
  3. Herkullinen jälkiruoka, upeat farkkuostokset, pieniä vasikoita... ihanaa! Otathan vasikoista kuvia :))
    Mukavaa ja rohkeaa päivää sinulle <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan herkullinen leivos! Kaunis tuo rohkeusenkeli.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig