maanantai 11. helmikuuta 2013

Täydellistä?

Täällä on kiireistä. Tykkään laatia oppilaille kokeita ja koska luokassani on kolmiportaisen tuen eri vaiheiden oppilaita niin suunnittelen heille usein omat kokeensa. Vaikka kirjanvalmistajillakin on tarjolla hyviä kokeita niin tykkään itse muokata niitä tai tehdä kokonaan itse kokeet. Tää postaus tulee ajastettuna, koska ilta menee tarkistaessa kokeita, tehdessä ussan kokeita, opiskellessa ja katsoessa telkkua.


Tässäpä pari hyvää ripsiväriä, molemmat ovat Diorin. Diorshow 360 on motorisoitu harjasosa ja alimmainen on normaaliversio.


Tällä hetkellä käytössäni on alimmainen versio maskarasta. Ja olen kokenut sen todella hyväksi, harjasosa tekee parilla vedolla ripsistä pitkät ja tuuheat. Ja hinta/laatusuhde on todella hyvä! Diorshow 360 on myös hyvä, mutta se on maissa todella kallis ja olenkin ostanut sitä laivamatkaillessa aina pari tuubia kerralla. Mikä on Teidän vakkari/luottomaskaranne?




Lupasin pienoisen laukku-postauksen ja sellaisen saatte huomenna, osa 1. Uutukaiseni, synttärilahjaksi saamani  Vuittonin Ebene Canvas Neverfull MM. Monikäyttöinen arkilaukku, joka kestää kulutusta, niin ainakin luvattiin. Laukun pitäisi kestää ainakin 200kg painolasti,  mutta en toki tohdi kokeilla.Sitä on tullut käytettyä jo ahkerasti töissä ja se on todellakin Neverfull!


                                                  kuva lainattu katsomosta, klik.

Oletteko seuranneet AVA-kanavalla pyörivää Beverly Hillsin täydellisiä naisia? Sairaslomalla ollessa satuin katsomaan ohjelmaa. Aikamoisia naisia ja kohtaloita, kauniita mutta joillekin on kyllä tumpattu liikaa botoxia huuliin ja huolensa sekä ongelmansa ne on heilläkin. Yksi on katkaisussa, yksi ei tule kenenkään kanssa juttuun, toisella on ongelmana kauneusleikkauskierteet, yhden aviomies on pahoinpidellyt vaimoaan vuosia ja lopuksi mies teki itsemurhan kun rouva ilmoitti avioerosta. Osa on entisiä lapsitähtiä ja osa on saanut rahat menemällä naimisiin rikkaan miehen kanssa. Videoklippi, klik!


                                                 kuva lainattu Liv, klik!

Olen myös täydellisen tekemättömyyden hetkinä katsonut hiukan Amerikan venäläisnaisia. Heidän(kin) motiivinaan on saada tarpeeksi rikas mies, joka elättää heidät ja sitten saavat ostella kaikkea kallista, kuten eräs nainen ohjelmassa suoraan sanoikin. Heillä on valtavat ulkonäköpaineet, koska pitäisi olla sitä rintaa ja pakaraa sekä timmi vartalo, muuten ei löydy niiltä hoodeilta sitä sugar daddyä tai jos mies sattuu olemaan naimisissa niin mies ei kauaa katsele rupsahtanutta vaimoaan vaan hankkii uuden silikonibeiben. Aika raadollista, mutta ken leikkiin ryhtyy sen leikin kestäköön. Aikamoista hömppää, kuten Kauniit ja rohkeat-sarjakin, jota en ole koskaan seurannut aktiivisesti. Mutta kerran tässä sitä telkkarilupamaksua maksetaan niin onhan se hyvä, että kaikille löytyy jotain.


Kävin kesällä kaverin kanssa baarissa ja siellähän oli esiintymässä Tukiaisen Johanna. Oli eka ja vika kerta kun olin todistamassa hänen glamour-showtaan. Kaikella kunnioituksella!Voi ihmisraasu.


                              Muumit ovat ohjelma, josta ei enää jutut parane ;D

Toiselle yksi asia on täydellistä ja tärkeää ja taas toiselle toinen juttu. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää, jokainen on sellainen kuin on. Joillekin nämä tositelevisio sarjoissa näyttäytyvät naiset ovat roolimalleja ja jokin aika sitten oli ohjelma kauneusleikkauksista, joissa eräs nainen meni viidenteen rintojen suurennusleikkaukseensa. Ilmeisesti kauneusleikkauksiinkin voi jäädä koukkuun? Surullista. Liika on liikaa. Nämä sarjat eivät pääse TOP 5-listalleni, mutta ihan viihdyttävää katsottavaahan ne ovat kerrassaan, kun rouvat päivittelevät katkennutta rakennekynttään tai sitä menisikö uuteenkauneusleikkaukseen!




Mitä mieltä olette tällaisista hömppä realitysarjoista joita pyörii paljonkin tällä hetkellä telkussa?

                                             Kuva lainattu, MTV3, klik.


Mutta tänään alkaa julkkis-Diili ja siinä tuomaroi tuttavani muotipersoona Roswitha Möhringin tytär Marianne Heikkilä. Rossu laittoikin minulle viikonloppuna viestin, että "katsos Marianne on telkussa maanantaina". Siinä on omaperäinen ja hauska nainen :) Uskaltaa ainakin olla oma itsensä ja erottua joukosta.

      Silkkiverhojen lepatusta ja hirveen kaunista iltaa kaikille! :D
SHARE:

2 kommenttia

  1. Olen kokeillut monia ripsareita, ja todennut, että Lancome on minulle sopiva. Katsoin eilisen Diilin, ihan ok. Lähinnä ihastelin kesäistä Helsinkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilisessä Diilissä oli kieltämättä kauniit maisemat, varsin kaunis päivä sattunut kuvauksille! :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig