sunnuntai 10. helmikuuta 2013

I feel good ♥ :)



Heissan på er allihopa! Efter den långa vintern av tröttheten blir vi energiska av vårsolen. Med hjälp av rätt sorts mat med uppiggande vitaminer får du en rivstart på ditt nya våriga jag! Juu, se siitä kaksikielisyydestä :D

Täällä on tullut lunta taivaan täydeltä, voiko lumeen kadota? Kevään koittaessa lumen sulaminen. Sehän on kuin musiikkia korville! Mutta tätä menoa lunta lapioidaan vielä toukokuussa. Mites Teidän laskiaissunnuntaita on mennyt? Meillä ei ole tänä vuonna näkynyt läskiäispullia, vaikka hyviähän ne olisivat olleet, mutta olin saamaton, enkä leiponut.

Täällä kaupunki hautautuu lumeen. Aurinkokin on hukannut itsensä, siellä pilvien takana möllöttää.





Haluan jakaa Teidän kanssanne ihanan kauneusvinkin jota kokeilin viikonloppuna. Mukavan raikas sekoitus. Kuivalle iholle reseptinä; yksi avocado, yksi kanamunankeltuainen, loraus ruokaöljyä ja tilkkanen hunajaa. Sekoita ja levitä kasvoille. Rasvaiselle iholle sama resepti, mutta lisää toinenkin kananmuna ja purista lisäksi hieman sitruunaa. Arvatkaa vain onko mukava olo tän kotitekoisen kauneushoidon jälkeen? ON!



Lauren Conradin tyyli ja kauneusvinkkejä sisältävät kirjaset ovat tutustumisen arvoisia teoksia.

                    Onko Teillä jokin hyvä kotitekoinen kauneusvinkki?


Olen seurannut muutamia blogeja aktiivisesti pidemmän aikaa ja olen törmännyt siellä siihen ikävään asiaan kuinka törkeästi jotkut anonyymit kommentoivat blogi julkaisuja. Itse en viitsi lukea näistä julkaisuista kuin pari sanaa ja menen seuraavaan kommenttiin. Mitäpä sitä lukemaan sellaista, jos jollain on aina huono fiilis. 


On ikävää huomata se, että joidenkin on vaikea ymmärtää sitä, että blogeja kirjoittavat tavalliset ihmiset, joilla on myös tunteet. On ihana, jos blogitekstit kirvoittavat keskustelemaan, mutta täytyy muistaa, että kommentointi tapahtuu hyvän maun rajoissa. Enkä tarkoita sitä, että aina täytyy olla samaa mieltä asioista blogin pitäjän kanssa. On hienoa lukea erilaisia kommentteja ja näkemyksiä asioihin, mutta tärkeintä on se tyyli ja tekstin sisältö kuinka asiansa ilmaisee. Ja sehän on blogin pitämisen ydin, että tapahtuu vuorovaikutusta. Jos ihmiset eivät osallistuisi blogin tekemiseen kommentoimalla asioihin olisi se ainakin omasta näkökulmastani todella tylsää yksinpuhelua. Joten kiitos ihanille lukijoilleni, jotka mahdollistatte blogi mielenkiintoni kommentoimalla  blogini tekstejä :)

Itse olen onneksi saanut suurimmaksi osaksi positiivisia kommentteja ja haluankin pitää blogini positiivisen keskustelevana, hyvänmielen blogina ja elämänmakuisena. Haluan, että tätä blogia lukiessa muille tulee hyvä mieli kaikin puolin, mutta se herättää myös keskustelua. Jos huono päivä yllättää, niin hyvä  ruoka, parempi mieli ;)


                                                                   kuva lainattu weheartit

 Mutta nyt jatkan blinien paistamista. Blinikausi on tällä hetkellä käynnissä, joten tänä iltana herkuttelemme blineillä. Täytteenä meillä on sienisalaattia ja smetanan lisäksi myös lohitäyte. Lohitäyte sisälsi savulohta, smetanaa, crème fraîchea ja kermavaahtoa, sitruunaa, tilliä, punasipulia ja valkopippuria. Jos tattarijauhot saavat vatsasi soimaan niin kannattaa käyttää maissijauhoja.
 


Mitäs mieltä olette blineistä? Itse en välitä niinkään mädeistä mutta noi yllä mainitut täytteet uppoavat liiankin hyvin :) Teen aika vaaleita blinejä, koska olen joskus polttanut muutaman blinin ja asunnossa saa sen jälkeen savusukeltaa :D Mutta blinit ovat hyviä, ainakin me tykätään.



Sydämellisesti tervetuloa uusille lukijoille, 

terkkuja teille ihanille vakkarilukijoille ja 

moikka myös teille satunnaisille kävijöille ♥ :)

              Muistahan osallistua tiistaina päättyvään arvontaan! :)


Skickar ut kärlek till er! Önskar er alla en super mysig söndagkväll!


SHARE:

6 kommenttia

  1. Blinit ovat itselle aikasta uusia, mutta voisipa kokeilla, tuo sinun täytteesi kuulostaa sellaiselta jota minäkin ronkelina mielellään maistaisin :-) Hih.

    Ulkoilun kautta rauhallinen ilta kotona yhdessä, nauttien tästä vapaa viikonlopusta, seuraava kuukauden päästä. Nyyhkis.

    Iloista iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen siitä onnekkaassa ammattini kanssa, että viikonloput ovat vapaat :) Tsemppiä alkavaan viikkoon!

      Poista
  2. Blinit ovat itselleni laskiaisruokaa, näin opetti mummoni kun olin pieni ja sillä on menty edelleen. Täytteitä tänä vuonna kinkusta siniesalaattiin ja katkaravuista suolakurkun kautta mätiin ja smetanaan. Meillä syötiin paljon ja kannetaan eväiksikin huomenna.

    Leppoisaa sunnuntai iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, teilläkin on tehty makoisia blinejä :) Kivaa alkavaa viikkoa ja turvallista työmatkaa!

      Poista
  3. Itse olen kanssa pari kertaa "törmännyt" niihin inhottaviin kommentteihin toisten blogeissa... ei oo kyllä kivaa :/

    Blinit on mulle ihan vieras juttu ja eilen kun niitä olisin päässyt maistamaan, niin mullahan oli jo menoa sovittuna... no ehkä joskus vielä niitäkin saan maistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blinit ovat varsin helppotekoisia ja tosi makoisia, kannattaa kokeilla :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig