torstai 10. tammikuuta 2013

Torstai-ilta = Sushia ja kynsijuttuja!

Nyt on jännät paikat, kun tää postaus tulee ulos. Olen menossa puoli kuuden aikaan neurokirurgille niskassa olevan pahasti oireilevan välilevynpullistuman takia. Keskustellaan leikkauksesta, sen hyödyistä ja riskeistä. Haluan pikaisesti leikkaukseen, ja toivon kivun jäävän leikkauspöydälle. Mutta leikkaus maksaa 4000 e ja toivon mukaan maksusitoumus hakemus tulee hyväksytysti mulle takaisin :)


                                  Kalifornian sushirullat ovat sushilemppareitani.


Iltapäivällä kävin lounaalla veljeni ja ihanan Hannen kanssa :) Ruokakin maistuu paremmalta hyvässä seurassa. Niin, ja tuli tehtyä pieniä ostoksiakin, kun kulutin aikaani kaupungilla odottaessani lääkäri aikaa. Maija Cosmetics on erittäin ihana kosmetiikkaputiikki aivan Joensuun sydämessä. Palvelu on ykkösluokkaista ja ne kaikki ihanat parfyymit ja meikit! Liikkeenharjoittaja Marianne on aina iloinen ja viimeisen päälle laitettu, kaunis nainen. 

Mutta mitäs tykkäätte kynsistä? Laitoin muutaman uuden kuvan :) Tykkään lakkailla kynsiäni ja kokeilla kaikkea uutta ja ihanaa.



                
                        OPI ~ Malaga Wine + Velvet Powder (click)

Kunhan olen kotona reilun tunnin ajomatkan kuluttua niin villasukat jalkaan, viltti päälle, kupillinen kuumaa rooibosteetä, kulhollinen hedelmäsalaattia ja muutama pala suklaata. Tulevat todella tarpeeseen, koska flunssa kylässä meillä edelleen.  

               
                 Tällaisia ihanuuksia kävin katsomassa eilen, aaw!
                 Emo ja kahden kuukauden ikäinen vauveli   ♥




        Värikästä torstai-iltaa! Älkää poltelko loppuun muuta kuin kynttilöitä... ;)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig