sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Superlaiska sunnuntai



Saavuin yöllä yhden aikoja kotiin matkalta. Sitä miettii aina matkatessa, että miksi asuu näin kaukana...huoh! Helsinki on kaunis ja ihastuttava kaupunki. Matka oli mukava, synttärit Salutorgetissa olivat ihanat, sain upeita lahjoja ja messut olivat loistavat. Sieltä tarttui mukaan kaikenlaista ja ostin yhden pellava tunikankin. Osa porukasta jatkoi messuilua lähtemällä risteilemään. Iltapostauksessa laittelen hieman kuvia matkalta. Ja veljeni kävi Vuittonilla ostoksilla :) 

Mutta tää mun olotila on kyllä kauhea, kuumeilua edelleen vaikka on antibiootit neljättä päivää ja tää röhä keuhkoissa. Koskee jokaikisellä yskäisyllä...voisko olla jo keuhkokuume? Voisi luulla, että oon keuhkoparantolasta karannut :D :O


Nukun pitkään, teen brunssin, johon kuuluu ehdottomasti vaniljaisia lettuja ja päälle cappuchinoa. Hyvä asento sohvannurkasta päikkäreille ja hyvän kirjan lukemista. Jospa kolmessa päivässä paranisin niin, että voin mennä työkuntoisena töihin.

Eilen näin pikaisesti ystäväni ja hänen ihanan vekaransa. Ihmeteltiin yhdessä, että miksi matkalaukusta unohtuu yleensä aina hammasharja? Montako tähteä on taivaalla? Kun kitara soi, voiko itkeä? Miksi prätkähiirien pahiksen nimi on Lalli Leipäjuusto? Tarvitseeko avaruudessa käyttää rintaliivejä? Onko vielä pitkä matka? Ihmeellisiä asioita on maailma täynnä :D

Alla olevat Whoopiet ovat muuten makoisia, suosittelen kokeilemaan :)


WHOOPIES
20 kpl
100 g huoneen lämpöistä voita
1 1/2 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 prk (120 g) smetanaa
Väliin
100 g valkosuklaata
1 dl tomusokeria
200 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
( muutama tippa punaista elintarvikeväriä, nonparelleja)
LÄMMITÄ uuni 175 asteeseen. VATKAA voi ja sokeri vaahdoksi. LISÄÄ muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne haarukkavatkaimeilla voi-sokerivaahtoon. LISÄÄ smetana muiden aineiden joukkoon. PURSOTA tai lusikoi taikinasta leivinpaperilla päällystetylle pellille pieniä cocktaillihapullan kokoisia nokareita. PAINA niitä kevyesti kädellä hieman litteämmäksi. Paista uunissa 10 minuuttia. ANNA jäähtyä.TEE täyte. SULATA paloiteltu valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. SIIVILÖI tomusokeri kulhoon. LISÄÄ tuorejuusto ja vatkaa seos sileäksi sähkövatkaimella. LISÄÄ suklaasula. VÄRJÄÄ täyte halutessasi elintarvikevärillä. LUSIKOI tai pursota seosta puolelle leivonnaisista ja paina loput kansiksi. Ripottele halutessasi nonparelleja täytteen reunoille.


     Mites aiotte viettää sunnuntainne?
                                      Oletteko leiponeet Whoopieita?
SHARE:

4 kommenttia

  1. Whoopie resepti meni täällä kyllä sman tien talteen. Vielä siis ole kokeiltu. Meillä on yleensä sunnuntaina tapana jos ollaan rauhassa kotona tehdä brunssi ja nytkin on leipataikina kohoamassa, jälkkäriksi tällä kertaa köyhiäritareita, yleensä pannaria.

    Pikaista paranemista sinne, kyllä sen lepäämällä luulisi menevän ohi :)

    VastaaPoista
  2. Kotona rentoilua, ehkä ulkoilua ja vähän opiskelua, siinä tämän sunnuntain ohjelma. Toivottavasti olet ensi viikolla jo parenmassa kunnossa, kyllä sairastelu on inhottavaa.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia, olen nukkunutkin tänään jo 14 tuntia. Muuta ei jaksa kuin nukkua ja nukkua. Syödäkin täytyy väkisin. Jospa tämä tästä. Teidän sunnuntainne kuullostaa paljon mielenkiintoisemmalta :D

    VastaaPoista
  4. Dahlia, kiva kun sait uuden reseptin, kandee kokeilla ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig