lauantai 19. tammikuuta 2013

Arvonta ja Vuitton Damier Canvas

 Aivan alkuun täytyy muuten hehkuttaa yksi ihana juttu, josta olenkin jo jotain Teille kertonut :) Mä saan synttärilahjaksi Vuittonin Damier Canvas Nerverfullin. Laukku tulee arkikäyttöön ja se on kiva, kun siitä saa kaksi eri mallia. Vetonyöreistä kiristämällä saa laukusta kivasti pienemmän mallin. 

                                            Kuva lainattu täältä

Aamulla tehtiin tilaus Vuittonin sivuilla, kyllä ihminen voi olla sitten onnellinen materiasta :D Olen kerran aikaisemmin tilannut Vuittonin nettisivuilta huivin ja se tulee niin nätisti pakattuna kotiovelle tuotuna. Vaikka sitä tunnettahan ei voita mikään kun astuu liikkeeseen ja saa mielettömän hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Ja se ruskean paperikassin rapina...Mutta koska mieheni ei lähde Helsinkiin mukaan ja hän on maksumiehenä niin tilattiin sitten netin kautta :) Mutta hyvä näinkin, saan himoitsemani laukun!! Eikä ensi viikon lauantaina tarvitse kiirehtiä, jos en ehtisikään Vuittonille ostoksille.


                                     kuva lainattu


Lähdin jokin aika sitten ystävättäreni synttärikemuihin hänen "citymökilleen". Tää(kin) tulee siis ajastettuna. Ystävien näkeminen on aina hauskaa :) Illalle ei ole mitään sen kummallisempia suunnitelmia, kuin kannat kattoon ;D




Lauantain teema on ollut oikein miellyttävä: minulle hemmottelua, miehen valinnan mukainen leffa ja pizzaa. Teen itselleni mini-kasvohoidon, suihkautan ihan kevyesti rusketusta pintaan (joo, tiedän, ei tähän aikaan vuodesta kuulu. Mutta parin viikon välein suihkuttelen dekolteehen kevyesti väriä, näyttää musta kivalta), hoidan kädet ja jalat. Herkuttelemme itsetehdyillä pizzoilla ja muilla herkuilla ja myöhemmin korkkaamme vielä jostain joskus saadun skumppapullon. Ei kovin hieno, eikä kuoharina varmasti kovinkaan arvostettu (?). Mutta mulle -totaalisesti viinistä mitään tajuamattomalle- se sopii hyvin :)
  

Tällainen on tämän illan asu, musta villamekko, Vuittonin huivi, Marimekon sukkahousut ja äidiltäni  lainassa oleva Vuittonin Monogram Vernis-laukku. Jalkaani sujautan mustat saappaat tai Cardigan Uggit.


                                                 kuva lainattu täältä.


Kuinka kaipaankaan lämpimiä kesäiltoja. Lettukestejä kera samppanjan. Öisiä pyöräretkiä rantateitä pitikin, jotka päätyvät pizzalle. Hietsun täpötäydet kirppispöydät. Suomenlinna ja luonnonläheisyys (hullut syöksyilevät linnut ja vihaiset hyttyset!!). Kesäisessä Helsingissä on todellakin tunnelmaa.

   Pienoinen kampausvinkki lauantai-iltaan, jos vielä mietit kampausta.


Tässäpä uusi arvonta :)



Osallistumisaika päättyy torstaina 24.1.2013 klo 16.00. Ja voittajat julkistan perjantain postauksessa :)


Arvottavaan pakettiin kuuluu; Lumenen aurinkopuuteri, Estee Lauderin meikinpoistoaine, Vichyn silmänympärysvoide, vaalea huulikiilto, punertava huulipuna, huulikiilto, Revlonin meikkivoide, Biothermin minituubi kosteusvoidetta, minipullot suihkugeeliä ja kosteusvoidetta, sulkakorvikset ja Estee Lauderin ammattilaiskäyttöön tarkoitettu stressiä lievittävä kasvonaamio.

               Ja kaikki nämä tuotteet pakattuna Escadan nahkaiseen meikkipussiin.





Keksithän itsellesi nimimerkin, jos jätät puumerkin nimettömänä. 
Kommentointi tapahtuu blogini postauksen alla olevaan, Lähetä kommentti-kenttään.  

Arvontaan osallistuaksesi sinun täytyy kertoa minulle viestissä, 1. Millaisia postauksia haluaisit jatkossa minun kirjoittavan? (olen saanut uusia ihania lukijoita, tervetuloa) ja 2. Kerro luottokosmetiikka tuotteesi.

Eli keksi itsellesi nimimerkki, jos et ole rekisteröitynyt lukija, jätä kommenttisi ja kerro arpojen määrä.



Arvonnan säännöt:

3 arpaa saat, jos olet
*rekisteröitynyt lukijakseni (jos et ole vielä lukijani, niin klikkaa blogini oikeassa reunassa olevaa Liity tähän sivustoon- palkkia ja rekisteröidyt ilmaiseksi)
*linkität blogiosoitteeni eteenpäin omassa blogissasi tai vihjaat siitä fb:ssa. (kuvankin kera saa linkittää eteenpäin :) )

2 arpaa saat jos,

*olet rekisteröitynyt lukijani

1 arvan saat, jos

*osallistut arvontaan rekisteröimättömänä lukijana.

Ilmoita kommentissasi kuinka monta arpaa Sinulla on käytössäsi!


                                  Onnea arvontaan :)

              Ps. Lupaan, että arvontoja riittää lähiaikoina ;)





Päivän sanomana on se, että tärkein asiahan on kuitenkin se, että on tyytyväinen omaan elämäänsä ja kaikki on tasapainossa oman pään sisällä. Elämä on upeaa, kun uskaltaa kuunnella sydäntään. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa elää elämäänsä.






Eikä sekään oo väärin, että illaksi on leffaa,sushia, glögiä, fresitaa ja irtokarkkeja!
Kilon säkki tuolla oottaakin!:D

Ihanaa viikonloppua!!

                  Ps. Kertokaa jos te ootte tehneet jotain oikein kivaa :))

            
 
SHARE:

30 kommenttia

  1. Arvonnassa mukana 2 arvalla!

    Sulla on mielestäni hyvin monipuolisia postauksia, mutta oletko valmis näyttämään ja kertomaan kodistasi enemmän? Vai oletko joskus sen tehnyt, aika pitkälle noita postauksia olen kyllä jo lueskellut...

    Täällä ollaan vietetty rentoa kotioloa ja herkuteltu mustikkapiirakalla :)

    VastaaPoista
  2. 1. kosmetiikka-arvosteluja!!
    2. http://www.erittainhienosuomalainen.fi/img/tuotteet/lasten_shampoo.jpg

    mukana yhellä arvalla:)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä, kuvailen ja kerron kotimme sisustuksesta(aina kun siihen on aihetta). Kosmetiikka-arvostelujakin tulee jatkossa. Noi erittäin hieno suomalinen-tuotteet ovat muuten laadukkaan hyviä. Muistan ne jo lapsuudesta, ihanan tuoksuisia.

    Ihanaa sunnuntaita Teille molemmille :)

    VastaaPoista
  4. Mukana kahdella arvalla!

    Kosmetiikka-arvostelut ovat kivoja, mutta tykkään kyllä lueskella kaikesta muustakin... Joten monipuolisia kirjoituksia, kiitos. :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Sisustusjuttuja haluaisin aina vaan nähdä lisää ja luotto kosmetiikka on yksinkertaisesti ripsiväri.

    VastaaPoista
  6. 2 arpaa ja mukana ollaan.
    Vasta löysin tänne, niin ihan kaikenlaiset postaukset käy. Pitää tutustua sun blogiin vielä tarkemmin.
    Luottokosmetiikka löytyy Diorilta, Diorin Nude-meikkivoide, Diorshow Extase-ripsari ja huulikiillot.

    Saako Vuittonin sivujen kautta tosiaan nykyään tilattua?

    VastaaPoista
  7. Minä olen aina ollut sitä mieltä, että blogin kirjoittaja määrää tahdin eli kirjoittaa mistä tykkää tai mitä pitää tärkeänä, ja eniten taidan luottaa ripsariin.-Hippu-
    hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  8. Tara, saa tilattua ja tulee kotiin kauniisti lahjapaketissa. Siellä on myös nykyään livechatti aukioloaikoina ja voit jättää myös soittopyynnön. Eikun vaan ostoksille! :) Meiltä on lähimpälle Vuittonille matkaa 500 kilsaa.

    VastaaPoista
  9. Mitä kautta nettikauppa toimii? Tuosta international osiosta ei ainakaan mielestäni saa tilattua. Laita linkki!

    VastaaPoista
  10. Klikkaat haluamasi tuoteen ostoskoriin ja sieltä menet oman tilisi kautta tilaukseen. Pitäisi toimia? http://www.louisvuitton.co.uk/front/#/eng_GB/Stores/checkout

    VastaaPoista
  11. Ja toimi myös niin, että soitat Hesan myymälään ja lähettävät sulle laukun, joka kandee ottaa vakuutettuna postipakettina. Vakuutetun postipaketin hinta on sen 20-30e.

    VastaaPoista
  12. Hih, siehän olet liekeissä näiden arvontojen kanssa. ;) Onhan näihin kyllä hauska osallistua! :) Vaikkei minua ikinä onnistakaan näiden kanssa. Osallistun nyt taas 3:lla arvalla. :)

    VastaaPoista
  13. Järjestän sisustusaiheisne arvonnan kunhan saan 50 lukijaa. Olen saanut pienessä ajassa muutamia yhteysttyökummopaneita. Vaikkei summat lahjakorteissa ja lahjoissa ole kovin suuria mutta kyllä niillä kivasti alkuun pääsee :)

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana.
    Lisää haluaisin sisustusjuttuja ja meikkijuttuja.. :)
    Luottokosmetiikkaani kuulee Lancomen sävyttävä päivävoide, Hydra zen teinte neuroclam.
    Onnea muuten huippulaukkuvalinnasta! <3

    VastaaPoista
  15. Kiitoksia ja onnea arvontaan! Odotan jo innolla laukkua saapuvaksi!

    VastaaPoista
  16. Kahdella arvalla mukana arvonnassa :)
    Olisi kiva lukea esim. joku laukkupostaus (mitkä on sun suosikkilaukut tai jotain Vuittonin laukuista, kun niitä ihanuuksia on postauksissa vilahdellut). :) Tietysti on kiva lukea myös esim. meikki- ja vaatepostauksia. :)

    Luottokosmetiikkatuote.. meikkivoide!

    -Terhi-
    terhituomaala@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Kiitti kivasta vinkistä, laukkupostaus tulossa :) Sekä pyrin toteuttamaan muistakin lukijoiden postaustoiveita. Meikkivoide ja meikkivoidepuuteri ovat mun suosikkeja.

    VastaaPoista
  18. Onnea uudelle laukulle! :) Jos haluat joskus myydä vanhoja LV laukkujasi sopuhintaan, on täällä potentiaalinen ostaja ;)

    Iloista viikon alkua Satu! <3

    VastaaPoista
  19. Kiitokset, uutukaisen pitäisi saapua näinä päivinä...ootan innolla :) Myin yhden laukun jo yhdelle ystävälle mutta täytyy tutkailla mistä laukusta raaskisin luopua :D

    VastaaPoista
  20. Tulenpa minäkin kahdella arvalla mukaan.
    Mua kiinnostaa sisustuksen lisäksi myös nämä meikki ja vaatejutut ehdottomasti.
    Ennen törsäsin rahaa kosmetiikkaan ja vaatteisiin aikalailla.
    Nykyisin sipaisen vaan puuteria ja ripsiväriä nassuun. Lumenea olen nyt suosinut. Jahka työt taas alkaa niin saa meikata kunnolla joka aamu :)

    VastaaPoista
  21. Itsekin tein joskus aikalailla virheostoksia mutta nykyään ostann vain tarpeeseen ja sellaisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta ja vuosia.

    VastaaPoista
  22. Äidilläsi on hyvä maku, tuo Vernis on aivan ihana, klassinen ja tyylikäs! :)

    VastaaPoista
  23. Vernis on todella kaunis ja tilava laukku mutta vain tummana tai ihan vaaleana. Punaisena se on mielestäni todella mauton :D

    VastaaPoista
  24. Ei ole mitään erityisiä toiveita, blogiasi on kiva lukea!
    Suosikkini ovat Max Factorin huulipunat.
    Osallistun yhdellä arvalla.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  25. Mieluusti lukisin postauksen suosikkiostopaikoistasi; liikkeet, verkkokaupat yms. Luottokosmetiikkatuotteeni on kanebo38-ripsari (sillä on jo uusi nimi, mutta en koskaan muista sitä...)

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana! Arvonta on aivan mieletön:) minulla olisi käyttöä ja tarvetta noille kaikille!
    Uutena lukijana en osaa sanoa mitä postauksia toivoisin, mutta lemppari meikkituote on tällä hetkellä maybellinen dream mousse blush poskipuna :)

    VastaaPoista
  27. Mahtava palkinto, varsinkin nuo korvikset. Tuo kampausvinkki on ihan huikea, eli vaikka jotain samankaltaista jatkossakin, ja esim. videopostaukset voisi olla jees! Luottokosmetiikkatuotetta minulla ei oikeastaan ole, vaan vaihtelen merkkiä kuin sukkia :D
    Yhdellä arvalla mukana.
    Nimim. Pinkkis
    girlwithoutwings(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Onnea arvontaan :) Ja kiitos postausvinkeistä!

    VastaaPoista
  29. Jos sinulla vaan energiaa riittää, niin lukisin mieluusti klassikkomerkkien taustoista, valikoimista ja historiasta.
    Luottotuotteeni kosmetiikassa on tällä hetkellä varmaan Vichyn Idealia kosteusvoide.
    flight(at)luukku.com

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig