maanantai 7. tammikuuta 2013

Arkirakkaus ♥




Vuosi sitten oli elämäni kamalin päivä, isäni hautajaiset ♥ Muistan, kuin eilisen, kun lauloin kappelin urkuparvella "Niin kaunis on maa, niin korkea taivas"-kappaleen, se surun ja kyyneleiden määrä, meinasin tukehtua. 
Voi Karhu, pikku tiikeri sanoi, eikö elämä olekin hirveän ihanaa! On, pikku karhu sanoi. Elämä on hirveää ja ihanaa ♥ -Janosch-

                                       kuva lainattu täältä.

Taas on edessä uusi viikko, uudet haasteet. Huomenna ajattelin käydä leffassa, täytyyhän tiistaissakin olla jotain odotettavaa ;) Seuraava saattaa kuulostaa, ehkä kliseiseltä, mutta seison vahvasti sanonnan "tee toisille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän"takana. Ja tää tuli todistettua myös viikonloppuna :) Hyvinvoinnille suurta merkitystä näyttelee myös muiden ihmisten hyvinvointi ja hyvä mieli. Kun näen, että rakkaani voivat hyvin niin voin itsekin hyvin. Taidan olla hieman sosiaalisesti riippuvainen :) Ja  hyvää mieltä päivästä toiseen tuovat rakas avomies, äärettömän rakas kisumme, muu perhe, työ ja oma koti. 

Eilen sain kuulla ihanan asian, avustussummani oli mennyt perille ulkomaille ja sain valokuvallisen todisteen koirasta, joka sai lähettämälläni rahalla suomalaisten hyväntekijöiden kautta uuden terveen elämän. Jätin ostamatta yhden paidan ja lahjoitin rahat karvakaverille

                                            
                                                kuva lainattu täältä.
                                                   

 Mutta nyt niihin konkreettisiin hyvän mielen tuojiin. In random order,

 1. Aamu-tai päiväherätys ilman herätyskelloa ja virkeä olo hyvien yöunien jälkeen.
  
2. Kesän lämpöiset päivät, grilliruoka ja iltauinti järvellä/merellä.

3. Unisen kisun nostaminen syliin ennen aamun askareisiin ryhtymistä. 

4. Kesken aamukiireiden saatu suukko ja hyvän työpäivän toivotus rakkaalta tai kukkakimpun saaminen ilman suurempaa syytä. 

5. Poskille naurusta valuvat ripsivärit kesken työpäivän; ihanat työkaverit, joiden seurassa saa olla oma itsensä ja jotka muuttavat sunnuntai-olon positiiviseksi tunteeksi. Jee, maanantaina pääsee töihin :) 



6. Ystävän tapaaminen ja kuulumisten vaihtaminen hyvän juoman ja ruuan äärellä.

7. Juoksulenkillä se vaihe, kun juoksu alkaa kulkemaan kuin itsestään ja tuntuu, että voisi juosta vaikka kuinka ja kauan. Soittolista, josta kuuluu vain mukaansa tempaavia biisejä.

8.Ulkomaanmatkat. Jo pelkkä matkan etsiminen ja sen varaaminen ovat niitä huippujuttuja!

9. Puhdas koti ja leivonnaisten tuoksu. Puhtaassa kodissa tuoksuu sitruunainen Vim ja jossa pyykkivuori sohvalla on taltutettu nätisti viikattuina vaatekaappeihin.

10. Mulla on ainakin yksi rutiini, jonka teen aina työpäivän jälkeen. Tai oikeastaan kaksi. Ensin heti eteisessä riisun kellon ranteesta. Kotona ei tarvitse onneksi olla ihan koko ajan tietoinen ajasta :) Ja koppaan kisun syliin 



Laitan saamani sähköposti haasteen eteenpäin muille blogeille. Ootte kaikki niin ihania, etten ala erittelemään kutsuja :)
               
                        Mitkä asiat saavat Sinut hyvälle tuulelle?


Tästä tulee hyvä viikko,  tunnen sen pinkeissä varpaankynsissänikin♥ Porskutetaan taas viikonloppua kohti; otan muuten takuuvarmasti lasillisen valkkaria viikonloppuna! Sen verran tiukkaviikko tulossa. Neurokirurgilla käynti ja kaikkea muuta. Mutta antaa ilman olla sit harmaa ihan itekseen. Mutta mielen saa vallata sisäinen aurinko ja se sisäinen aurinko saa paistaa aina ♥ 


                                  
             Hyvää mieltä viikkoosi toivottaen ♥
                                    Satu Koo    
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig