lauantai 29. joulukuuta 2012

Leppoisa lauantai-ilta

 
Voi tätä levollisuuden lempeyttä. Kaikki ympäröivä nukkuu ulkona lumiuntaan. Arki on yhä kaukana. Levollisuudella on lupa olla. Ei yhäkään tarvita kuin lämmin sydän, syvä usko ja rakkaus. Kisulle iltapalaksi tuliaiseksi tuotuja kuivattuja kultakaloja ja itselle suklaatia, sushia sekä Blossa-glögiä, aika namipainotteinen iltapala, nam! :)

 
 
 
Mietin Hobitti-leffaan lähtöä mutta enemmän kiinnostas huominen Rakkauden rasvaprosentti-leffa... ja on jotenkin niin vetämätön olokin, tän päiväisen diagnoosin jälkeen! Mutta taidan käydä katsomassa leffan ystävättäreni kanssa, jos piristäisi hieman olotilaa :) Pääseehän sieltä leffasta pois keskenkin, jos sattuu hermokipu yltymään sietämättömäksi.

Ristin sormeni kertomaan, että rakkaus näkyy aidossa läsnäolossa ja halauksissa, kyynelhelmissä ja taivaanrannassa tuikkivissa tähtösissä ♥ Tämä hetki, kiireettömyys ja unelmat :)

 


                                     Lempeää launtai-iltaa Teille ihanat lukijani :)
SHARE:

4 kommenttia

  1. Hei SatuMaria,
    Aivan ihania kuvia Varsovasta - noin sitä pitääkin hemmotella luksus-hotellissa! Varmasti ollut upea kokemus! Toivon että lääkärit voivat hoitaa hermokivun pois tavalla tai toisella - itselläni on kolmoishermo kasvoissa jäänyt puristuksiin jonkun kerran ja se on aika karmeeta - ei oikein voi olla missään. Ymmärrän täysin että valitset elokuvateatterin josta on helppo päästä kotiin tarvittaessa. Nauti hetkistä joissa on hyvä olo - kuten ihanana lauantai-iltana!
    Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitos voimaannuttavista sanoistasi :) Ei ole sinullakaan helppoa kipujen kanssa :/ Hermosärky on välillä niin kova, että vasemmasta kädestä lähtee tunto, tikkuilee todella ärsyttävästi kivun kera. Mutta parempaan päin olen menossa, kun saan asiantuntevaa hoitoa :)

    Kestin kuin kestinkin olla leffateatterissa 2h 45 min vaikka välillä tekikin tiukkaa. Leffa oli ihan ok, jos sattuu tykkäämään Taru sormusten herrasta-leffasta.

    VastaaPoista
  3. Mä kävin kanssa kattomassa Hobitin tänään, vasten omaa tahtoani kylläkin :D (olin varmana ainoa siinä leffateatterissa, joka ei ollu nähny yhtäkään Taru sormusten herrasta leffaa..) Mutta oli kai se nyt ihan katottava, vaikkakin ihan tajuttoman pitkä!

    VastaaPoista
  4. En ole minäkään katsonut ainoatakaan Taru sormusten herrasta-leffaa. Ja kyllä melkein kolmen istuntasessio oli aivan liian pitkä. Sellainen puoltoista tuntia on just passeli.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig